Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 19.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 19.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 19.9. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

  Ke 19.9. 19:40 - 21:50
 • Live

  UEFA Champions League: Ajax - AEK Ateena

  Ke 19.9. 19:50 - 21:50
Mainos
UEFAChampionsLeague

Valmentajilla äärimmäisen iso rooli Mestarien liiga -voiton tavoittelussa – "Tähtipelaajia ei voi tukahduttaa"

C Moren asiantuntijat Petri Pasanen, Antti Niemi ja Mikael Forssell analysoivat Mestarien liigan voimasuhteita. Yhdeksi tärkeimmäksi seikaksi kolmikko nostaa valmennuksen.

Uusi Mestarien liiga -kausi on pian ovella. C Moren asiantuntijat nostavat maalivahtipelin yhdeksi tärkeäksi menestyksen avaimeksi mestaruusjahdissa. Viime vuonna finaaliin edenneen Liverpoolin pääluotsi Jürgen Klopp on löytänyt oikeanlaisen pelityylin joukkueelleen.

– Olen Kloppin suuri ystävä. Haluaisin pelata hänen joukkueessaan hyökkääjänä, koska prässätään ylhäältä ja tilanteita tulee vastustajan viimeisellä kolmanneksella paljon. Sen takia Mohamed Salahkin jäi sinne, kun hän tietää pelityylin sopivan hänelle, Forssell sanoo.

PSG vaihtoi täksi kaudeksi valmentajaa ja managerin saappaisiin astui saksalainen Thomas Tuchel. Uusi päävalmentaja tunnetaan kovasta kurista, joten PSG:n tähtipelaajilla Neymarilla, Kylian Mbappella ja muilla voi olla hankaluuksia totuttautua tiukkaan kuriin.

– Tuchel on moderni valmentaja ja erittäin pikkutarkka, mutta tähtipelaajia ei voi tappaa eikä tukahduttaa. Pelityyli pitää rakentaa sen myötä. Se voi olla Tuchelille opetus. Hän on ollut Saksassa valmentajana, missä on tunnetusti kuria. Nyt ollaan eri ympäristössä. Pystyykö hän kehittymään siitä, Forssell miettii.

Manchester Unitedin päävalmentajan Jose Mourinhon puolustava pelityyli on herättänyt paljon keskustelua viime kausien aikana. Mikael Forssell pelkää Mourinhon jääneen kehityksen jalkoihin.

– Viime vuosina on tullut moderneja valmentajia, jotka pilkkovat pelin atomeiksi. Sen myötä on herännyt ajatus, onko Mourinho jäänyt kehityksen myötä taka-alalle, Forssell pohtii.

– Yleensä sanotaan, että puolustuksella voitetaan mestaruuksia, mutta Manchester Unitedin hyökkäyspelaaminen on ollut niin aneemista, että pelkällä puolustuksella se ei onnistu, Niemi latoo.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme