Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ti 23.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 23.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 23.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ti 23.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Young Boys - Valencia

  Ti 23.10. 19:40 - 21:50
Mainos

Malmön miljoonahankinta tuomittiin vankeuteen alaikäisen raiskauksesta – aikoo valittaa korkeimpaan oikeuteen

Ruotsin Allsvenskania edustanut ghanalainen Kingsley Sarfo tuomittiin tiistaina 2 vuoden ja 8 kuukauden vankeuteen alle 15-vuotiaan lapsen raiskauksesta. 

Videolla maanantain iltakymmenen Tulosruutu.

Hovioikeus pysyi käräjäoikeuden antamassa tuomiossa. Sarfo ei kuitenkaan ole vielä luovuttanut tuomionsa suhteen. 

– Aiomme hakea valituslupaa korkeimpaan oikeuteen tuomiosta. Haluan ottaa tytön ikäkysymyksen suurempaan käsittelyyn, Sarfon asianajaja Mikael Sundman sanoi. 

Sarfo pidätettiin tammikuun lopulla epäiltynä lapsen raiskauksesta. Syyttäjän mukaan Sarfo olisi harrastanut seksiä alle 15-vuotiaan tytön kanssa kahdesti. Raiskaukset olisivat ilmoituksen mukaan tapahtuneet toisen jalkapalloilijan kotona ja julkisessa vessassa Malmön Kansanpuistossa. 

Sarfo on tunnustanut harrastaneensa seksiä tytön kanssa, mutta on sanonut, ettei tiennyt hänen ikää. Tätä selitystä käräjäoikeus ei uskonut vaan tuomitsi hänet vankeustuomion lisäksi 10 vuoden karkotukseen. Tämä merkitsee sitä, että hän ei saa palata maahan 10 vuoteen kärsityn tuomion jälkeen. 

Sundman kertoo, että Sarfolla on ollut vaikeuksia hyväksyä tuomiota. 

– Jos kuvittelee itsensä Sarfon asemaan, ymmärtää, miltä se tuntuu kun urheilijana, joka haluaa harjoitella ja kilpailla, ei pääse tekemään sitä, mitä keho ja aivot haluavat. Se on vaikeaa, Sundman sanoo. 

Sarfo siirtyi 1,3 miljoonalla eurolla IK Siriuksesta Malmön riveihin, jossa ehti pelata kahdeksan ottelua, joissa viimeisteli kaksi maalia. Malmö purki pelaajan sopimuksen tuomion myötä. 

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme