Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.7. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 19.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 19:25 - 19:30
Mainos

Ex-suomalaislupaus ajastaan Manchester Unitedissa: "Tappeluita ja sylkemistä"

Entinen jalkapalloilija Jami Puustinen koki kovan kilpailun vietettyään englantilaisen mahtiseuran Manchester Unitedin organisaatiossa kaksi ja puoli vuotta teinipoikana.

– Olihan se 16-vuotiaalle kova ympäristö. Opin pikkuhiljaa kovuutta ja röyhkeyttä, mutta aikaa meni totutellessa. Kyllä siellä harjoituksissa sattui kaikenlaista: oli turpaanlyöntiä ja sylkemistäkin, Puustinen kuvailee ankaraa koulua viitisentoista vuotta myöhemmin.

– Se pitää silti todeta, että koiruudet jäivät harjoituskentälle ja tunteet kuohuivat vain harjoituskentällä. Pukukopissa hommat unohdettiin ja mentiin eteenpäin, hän jatkaa.

Nopeajalkainen ja maaliahne hyökkääjä palasi Englannista Suomeen. Kunnianhimoinen espoolainen ei kyennyt enää ponnistamaan urallaan takaisin ulkomaan kentille, vaikka FC Hongassa maaleja syntyi vuosien aikana varsin mukavaan tahtiin. Hiljalleen kipinä lajia kohtaan sammui kokonaan.

– Lopettaminen vuonna 2012 oli silti kova päätös, vaikka olin kypsytellyt asiaa jo jonkin mielessäni. Noin vuoden lopettamisen jälkeen analysoin asiat ja siirsin kiinnostukseni opiskelua kohti. Olen tyytyväinen siitä, että sain kokea pelaajaurallaan ajan Manchester Unitedissa, vaikka en kyennytkään murtautumaan lopulta edustusjoukkueeseen, nyt 30-vuotias ex-futaaja toteaa vailla katkeruutta.

Yllä olevalla videolla Puustinen kertoo lisää nykytilanteestaan ja alleviivaa, miksi Cristiano Ronaldosta kehittyi yksi maailman kaikkien aikojen parhaimmista jalkapalloilijoista.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme