Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 11:45 - 13:05
 • Live

  La Liga: Levante - Sevilla

  Su 23.9. 12:55 - 15:00
 • Live

  Moto2: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 13:05 - 14:20
 • Live

  MotoGP: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 14:40 - 16:05
 • Live

  La Liga: Villarreal - Valencia

  Su 23.9. 17:10 - 19:15
Mainos

Mohamed Salahin liikennekäyttäytyminen tyrmistytti – Liverpool yhteydessä poliisiin

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa Liverpoolin hyökkääjätähti Mohamed Salah näyttää käyttävän matkapuhelinta ajaessaan. Egyptiläisjalkapalloilijan liikennekäyttäytyminen on tyrmistyttänyt monet ihmiset, ja nyt myös Liverpool on ottanut yhteyttä poliisiin.

Pääkuvan video: Mohamed Salah aloitti maalitehtailun sunnuntaina.

Video epäillään kuvatun sunnuntain Liverpool–West Ham -valioliigaottelun jälkeen. Liverpool voitti tuon pelin 4–0, ja Salah iski koitoksen avausmaalin.

Liverpool tiedottaa keskustelleensa liikennetilanteesta Salahin kanssa. Liverpool ilmoittaa kertoneensa videosta ja tapahtumahetken olosuhteista myös Merseysiden poliisille. 

Merseysiden poliisi viestittää puolestaan saaneensa tiedon videosta, jossa jalkapalloilijan epäillään "käyttävän matkapuhelinta ajaessaan".

Aika näyttää, ryhdytäänkö asiasta mahdollisiin jatkotoimiin. Liverpoolin mukaan seura tai pelaaja eivät kommentoi asiaa enempää.

Kommentoi

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme