Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race aika-ajot: Chiba

  La 26.5. 09:00 - 10:40
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 26.5. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 26.5. 15:00 - 15:30
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  La 26.5. 15:00 - 18:50
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 26.5. 15:30 - 15:55
Mainos

HIFK:n yllä jopa konkurssiuhka – "Putoaminen olisi järjetön isku Veikkausliigalle"

Jalkapallon Veikkausliigassa putoamista vastaan pelaava HIFK taistelee loppukaudella jopa tulevaisuudestaan.

Kauden viimeisen Stadin derbyn HJK:lle 1-2 tiistaina hävinnyt HIFK on sarjassa toiseksi viimeisenä eli putoamiskarsijan paikalla, kun kautta on jäljellä seitsemän kierrosta. Kipuaminen pois karsijan paikalta näyttää epätodennäköiseltä, mutta suoran putoajan paikalle on ainoastaan kolmen pisteen kaula. Tilanne on siis tukala.

Sitä se on myös taloudellisesti, sillä virkaa tekevän toimitusjohtajan Tero Korhosen mukaan kauden yleisömäärät ovat jääneet tavoitteesta.

Maanantaina käynnistynyt osakeanti on äärimmäisen tärkeä tekijä HIFK:n tulevaisuuden kannalta. Seuran minimitavoite on kerätä 250 000 euroa. Tulosruudun saamien tietojen mukaan seuran tilanne on erittäin kriittinen – uhkana on jopa konkurssi, jos minimitavoite ei täyty.  

– Tietysti kaikki on mahdollista, mutta en haluaisi mennä noin pitkälle. Sanotaan näin, että jos säilymme sarjassa, niin kaikki rahoitusasiat saadaan kuntoon. Tietysti jos putoamme, niin voi olla haasteellista, Korhonen kommentoi Tulosruudulle.

Kuinka kova isku putoaminen olisi seuralle?

– Se olisi isku koko suomalaiselle futikselle. Seuratasolla totta kai kova isku, mutta Veikkausliigalle se olisi järjetön isku, Korhonen summaa viitaten Stadin derbyjen vetovoimaan.  

HIFK-pomo Korhonen selvittää seuran tilannetta tarkemmin pääkuvan videolla.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme