Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ti 23.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 23.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 23.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ti 23.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Young Boys - Valencia

  Ti 23.10. 19:40 - 21:50
Mainos

HJK:n huippulupaus ehti jo lopettaa jalkapallon salibandyn takia – "Kyllähän sitä ihmeteltiin"

Jalkapallon Veikkausliigan suurseuran HJK:n lupaavimpiin pelaajiin kuuluva Sebastian Dahlström teki varsin kovan ratkaisun nuorempana, kun hän lopetti kokonaan jalkapalloilun. Dahlström pelasi vuoden ajan pelkästään salibandyä. Tämä ratkaisu herätti hämmennystä jalkapallopiireissä.

Kuusi vuotta sitten Dahlström päätti lopettaa jalkapallon pelaamisen, kun hän keskittyi täysillä salibandyyn.

21-vuotias Dahlströmin mukaan päätös herätti kummastusta.

– Kyllähän sitä ihmeteltiin, että miten sä tämmöisiä ratkaisuja teet. Sitten kun olin vuoden ajan pelannut pelkästään salibandyä, niin sitten olin tavallaan nähnyt molemmat lajit. Se oli mun ratkaisun syy alun perin, että halusin katsoa mitä salibandy voisi olla ja mitä se voisi tarjota mulle. Siinä kohtaa se oli helppo päätös, Dahlström muistelee MTV Sportille.

– Sitten tuli vahva fiilis siitä, että haluan pelata jalkapalloa ja tehdä tästä ammatin, Dahlström perusteli lopullista lajivalintaansa.

Dahlströmin mukaan päätöksestä oli lopulta hyötyä.

– Menin urheilijana eteenpäin, kun pystyin kehittymään fyysisesti sen vuoden aikana. Sitten piti vain saada pallon kosketus takaisin. Se sitten tuli pikkuhiljaa ihan vain toistoilla treeneissä ja peleissä.

Viime vuosien aikana Dahlström on raivannut tiensä useaan otteeseen HJK:n avauskokoonpanoon. Tällä kaudella hänen tavoitteensa on vakiinnuttaa asemansa avauksen pelaajana.

– Viiden vuoden päästä näen itseni pelaamasta ulkomailla ja Suomen A-maajoukkueessa. Se, missä päin ulkomailla, sitä en tiedä, Dahlström sanoo tulevaisuudestaan.  

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme