Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 23.5. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 23.5. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 23.5. 22:25 - 22:35
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Monaco

  To 24.5. 11:55 - 13:40
 • Live

  ATP Tennis: Lyon / Puolivälierät

  To 24.5. 12:00 - 16:00
Mainos

Kiistelty urheilupersoona kritisoi HJK:ta – "Ei taannut eurokentillä lopulta yhtään mitään"

Tammikuussa Seinäjoen Jalkapallokerhon myynti- ja markkinointijohtajana aloittava Joni Vesalainen arvostelee tiukasti muun muassa HJK:n pelaajapolitiikkaa.

– Viisi vuotta sitten HJK tunnettiin johtavana seurana, joka antaa suomalaisille huippulupauksille vastuuta ja toimii heidän ponnahduslautanaan ulkomaille. Nykyään tilanne on erilainen. Klubin linjana on haalia paljon ulkomaalaispelaajia, jotta joukkue voisi yltää eurokentillä lohkovaiheeseen, Vesalainen selittää MTV Sportille.

– Mutta kuten viime kausi osoitti, ei se tyyli takaa eurokentillä lopulta yhtään mitään. Mestaruuden Suomessa voi toki voittaa helposti, kun pelaajamateriaali on ylivertainen, hän näkee.

Vesalainen on jo asettanut yhdessä SJK:n seurajohdon kanssa äärimmäisen kovan yleisötavoitteen kaudelle 2020. Tuolloin joukkueen yleisökeskiarvon pitäisi pompata 5 000 silmäpariin. Hän toivoo hallitsevien Suomen mestarienkin yleisömäärien nousevan jatkossa tuntuvasti, sillä potentiaalia helsinkiläisseuralla on yllin kyllin.

– HJK:n pitäisi kyetä houkuttelemaan jokaiseen kotiotteluunsa vähintäänkin 6 000 silmäparia. Se on ihan selvä asia, Vesalainen pamauttaa suoraan tyyliinsä.

Urheilupiireissä kiisteltynä persoonana tunnettu Vesalaisen on toiminut kotimaisen jalkapallon saralla aiemmin JJK:n toimitusjohtajana. Hän loi positiivista pöhinää jyväskyläläisseuran ympärille - yleisömäärät olivat tuolloin mainioita. Toisaalta talousvaikeudet suistivat JJK:n hänen johdollaan lopulta äärimmäisen vaikeaan tilanteeseen.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme