Mainos
 • Live

  Formula GP3: Ranska / lauantain kilpailu

  La 23.6. 12:25 - 13:25
 • Live

  ATP Tennis: Halle / Välierät

  La 23.6. 12:30 - 17:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Ranska

  La 23.6. 13:55 - 15:10
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club / Välierät

  La 23.6. 15:00 - 19:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 23.6. 16:00 - 16:30
Mainos

Kommentti: Kautonen saa ainutlaatuisen mahdollisuuden

MTV Sport uutisoi tänään Tommi Kautosen olevan Seinäjoen Jalkapallokerhon ensi kauden päävalmentaja. Kautoselle avautuu Pohjanmaalla tilaisuus näyttää kyntensä.

Valinta oli lopulta hyvin odotettu. Sixten Boström ja Manuel Roca epäonnistuivat Simo Valakarin pelillisen perinnön jatkajina. Oikeammin: kaksikko romutti Valakarin perinnön rumalla tavalla.

Nyt vastuussa oleva Brian Page on näyttänyt jo muutamissa otteluissa, että laadukkaasta pelaajamateriaalista on mahdollista saada tehoja irti, mikäli pelitapa on selkeä ja pelaajien roolit kentällä oikeat.

45-vuotias Kautonen on tehnyt Suomen alle 21-vuotiaiden peräsimessä kokonaisuutena vähintäänkin kelvollista jälkeä, mutta miesten tasolla hän on vielä katsomaton kortti. Positiivista SJK:n kannalta on se, että entinen A-maajoukkuepelaaja perustaa joukkueensa pelaamisensa Valakarin tavoin pallonhallintaan.

Taitaako hän pelin nyanssit lopulta riittävän hyvin hyökkäyssuuntaan, sen näyttää vasta aika. Jätkämäinen ja suorapuheinen Kautonen saa Seinäjoella sopeutua myös äärimmäisen vaativiin esimiehiin, jotka hengittävät aktiivisesti niskaan, mikäli tulosta ei synny tasaiseen tahtiin.

Sopimuksen kesto on monivuotinen, joten Kautosella on joka tapauksessa tilaisuus näyttää epäilijöilleen närhen munat. 

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme