Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos

Mika Väyrynen aloittaa uuden uran – valmentajaksi Ykköseen: "Haluan auttaa nuoria"

Entinen maajoukkuejalkapalloilija Mika Väyrynen, 36, liittyy Ykkösessä pelaavan Klubi 04:n valmennustiimiin.

Väyrynen päätti pelaajauransa viime kaudella Veikkausliigassa HIFK:n riveissä. Hän aloittaa uuden uran hyppäämällä Klubi 04:n valmennustiimiin päävalmentaja Mikko Mannilan ja valmentaja Petteri Kärkkäisen avuksi. 

– Ensimmäiseksi täytyy olla todella kiitollinen, että heti peliuran jälkeen oli kiinnostusta monesta eri seurasta. Se, että sain mahdollisuuden aloittaa uuden asian, eli valmennuksen opiskelun ja kehittämiseni HJK:n tasoisesta organisaatiosta, on minulle upea mahdollisuus, Väyrynen sanoo HJK:n tiedotteessa.

Klubi 04 on Veikkausliigaseura HJK:n reservijoukkue.

– Koen, että Klubi 04 on oiva ympäristö minulle aloittaa uusi ura. Haluan omalta osaltani auttaa nuoria pelaajia kehittymään ja toivon, että pystyn opettamaan heille myös hieman, mitä se vaatii heiltä, kun ottaa seuraavan askeleen urallaan, Väyrynen summaa.

"Hän jos kuka osaa kertoa"

Väyrynen edusti pelaajaurallaan useita seuroja Veikkausliigassa ja ulkomailla. Veikkausliigan mestaruuden hän voitti HJK:n riveissä kolmesti (2012, 2013 ja 2014), ja A-maajoukkueessa Väyrynen pelasi 63 ottelua.

– Loistavaa saada "Väykkä" mukaan 04:n valmennustiimiin. Hän jos kuka osaa kertoa meidän nuorille lahjakkuuksille, mitä huipulle pääseminen vaatii. Väykästä näki jo pelaajana, että hän pystyi analysoimaan peliä myös valmentajan silmin. On luontevaa, että ura futiksen parissa jatkuu nyt valmentajana, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala iloitsee.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme