Mainos
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 18.8. 15:00 - 18:00
 • Live

  Timanttiliiga: Birmingham

  La 18.8. 16:00 - 18:05
 • Live

  Tulosruutu

  La 18.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  PGA TOUR Golf: Wyndham Championship

  La 18.8. 20:00 - 05:43
 • Live

  ATP Tennis 1000: Cincinnati / Välierä 1

  La 18.8. 21:00 - 23:00
Mainos

SJK-pomo avautuu espanjalaisluotsin potkuista – "Jo kolmas väärinymmärrys"

Seinäjoen Jalkapallokerho on puhuttanut viime vuosien aikana kotimaisessa jalkapallossa menestyksensä ansiosta. Kuluvan vuoden aikana joukkue on ollut otsikoissa kuitenkin paljolti negatiivisessa valossa valmentajiensa potkujen vuoksi. Tulosruutu tapasi tänään SJK:n puheenjohtajan Raimo Sarajärven.

SJK:n seurajohto päätti espanjalaisluotsi Manuel Rocan potkuista viime lauantaina.

– Kuopiossa tapahtui Rocan alaisuudessa taas sellaisia asioita, joita oli tapahtunut kuluvan kauden aikana jo muutaman kerran aiemminkin. Väärinkäsityksiä, joihin pelaajat reagoivat melko herkästi, Sarajärvi toteaa Tulosruudulle.

– Sen jälkeen todettiin seurajohdon kesken, että tämä oli jo kolmas kerta väärinymmärryksiä kauden aikana, joten nyt on pakko tehdä muutoksia, SJK-pomo painottaa.

Tulosruudun saamien tietojen mukaan konfliktien lisäksi pelaajien oli haastavaa hahmottaa espanjalaisluotsin ajamaa pelitapaa. Luottamuspula päävalmentajan ja runkopelaajien välillä kasvoi lopulta liian suureksi.

Sarajärvi korostaa, että asiat pitää analysoida nyt kaikessa rauhassa. Selvää on se, että epäonnistumisia on tapahtunut, koska Sixten Boströmin ja Rocan pestit päävalmentajina jäivät lyhytaikaisiksi.

– Virheistä pitää oppia, se on ihan selvä asia. Toisaalta pitää olla nöyrä, että tällaista koulua saa käydä läpi. Seura tulee takaisin entistä vahvempana ja uskon, ettei samanlaisia virheitä tehdä enää, hän jatkaa.

Ylälaidan videolla Sarajärvi avaa SJK:n kuluvan kauden käänteitä.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme