Mainos
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 24.3. 07:00 - 07:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 24.3. 07:30 - 07:55
 • Live

  Formula 1: Australian aika-ajot

  La 24.3. 07:55 - 09:15
 • Live

  Formula 1: Australian aika-ajot

  La 24.3. 07:55 - 09:15
 • Live

  Formula 1 Jälkihöyryt

  La 24.3. 09:15 - 09:45
Mainos

SJK-pomo avautuu espanjalaisluotsin potkuista – "Jo kolmas väärinymmärrys"

Seinäjoen Jalkapallokerho on puhuttanut viime vuosien aikana kotimaisessa jalkapallossa menestyksensä ansiosta. Kuluvan vuoden aikana joukkue on ollut otsikoissa kuitenkin paljolti negatiivisessa valossa valmentajiensa potkujen vuoksi. Tulosruutu tapasi tänään SJK:n puheenjohtajan Raimo Sarajärven.

SJK:n seurajohto päätti espanjalaisluotsi Manuel Rocan potkuista viime lauantaina.

– Kuopiossa tapahtui Rocan alaisuudessa taas sellaisia asioita, joita oli tapahtunut kuluvan kauden aikana jo muutaman kerran aiemminkin. Väärinkäsityksiä, joihin pelaajat reagoivat melko herkästi, Sarajärvi toteaa Tulosruudulle.

– Sen jälkeen todettiin seurajohdon kesken, että tämä oli jo kolmas kerta väärinymmärryksiä kauden aikana, joten nyt on pakko tehdä muutoksia, SJK-pomo painottaa.

Tulosruudun saamien tietojen mukaan konfliktien lisäksi pelaajien oli haastavaa hahmottaa espanjalaisluotsin ajamaa pelitapaa. Luottamuspula päävalmentajan ja runkopelaajien välillä kasvoi lopulta liian suureksi.

Sarajärvi korostaa, että asiat pitää analysoida nyt kaikessa rauhassa. Selvää on se, että epäonnistumisia on tapahtunut, koska Sixten Boströmin ja Rocan pestit päävalmentajina jäivät lyhytaikaisiksi.

– Virheistä pitää oppia, se on ihan selvä asia. Toisaalta pitää olla nöyrä, että tällaista koulua saa käydä läpi. Seura tulee takaisin entistä vahvempana ja uskon, ettei samanlaisia virheitä tehdä enää, hän jatkaa.

Ylälaidan videolla Sarajärvi avaa SJK:n kuluvan kauden käänteitä.

Tulospalvelu

Uusimmat uutiset

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot