Mainos

Jääkiekon MM 2018


Mainos

"Voi olla aika karmea paikka" – näin maalivahtipeli korostuu Leijonien kuolemanottelussa

Suomen ja Sveitsin sävelet illan puolivälieräotteluun jääkiekon MM-kisoissa ovat selvät: voittaja välieriin ja sitä kautta mitalipeleihin, kun taas häviäjän turnaus on paketissa. Tässä kohtaa korostuu myös maalivahtipeli, C Moren asiantuntija Pasi Nurminen muistuttaa.

MAINOS

MM-puolivälierä
Suomi–Sveitsi

Torstaina klo 21.15 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.30 C Morella ja klo 21.00 MTV3:lla.

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

– Kyllähän Sveitsi on viime vuosina näyttänyt, että hekin monenlaisiin yllätyksiin pystyvät. Sattumalla on aina sijansa näissä puolivälieräpeleissä. Joku pomppu voi aina mennä väärin – vaikka olisit kuinka hyvin valmistautunut ja tehnyt mitä tahansa, se voi vaikuttaa tulokseen, Nurminen ruotii.


Entinen huippumaalivahti nostaa samaan hengenvetoon esille taiston tolppien väleissä.

– Määrätyllä lailla omalle vanhalle ammattikunnalle tämä voi olla aika karmea paikka. Voi olla aina se mahdollisuus, että yksittäiselle veskarille ei satukaan paras päivä siihen. Silloin voidaan menettää isoja asioita, Nurminen korostaa.

Millä lailla C Moren asiantuntija Jukka Jalonen on Leijoniin luottavainen? Katso Jalosen ja Nurmisen analyysit ylälaidan videolta!


Tästä pääset MTV Sportin MM-kisasivuille ja MM-ohjelmaan!

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme