Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Kommentti: Lauri Markkanen tarjosi vain pienen väläyksen

Vaikka Chicago Bullsin Lauri Markkanen rikkoi heti NBA-debyytissään Hanno Möttölän suomalaisennätyksen pussittamalla 17 pistettä, ei suomalaisen kyvyistä nähty Toronto Raptorsia vastaan kuin hento väläys.

Koripalloihmisten kesken konsensuksena on sosiaalisissa viestintäkanavissa ollut, että ottelu oli Markkaselta aika lailla perusveto. Kelpo matsi. Ok avaus, muttei mitään huikaisevaa. 

Yksi puoli on se, etteivät joukkuekaverit vielä tarjonneet riittävän usein palloa 20-vuotiaan suomalaisen hyppysiin, kun tämä oli vapaana. Markkanen nosti asian itsekin ottelun jälkeisissä kommenteissaan esiin.

Toinen se, että Markkanen pystyy itsekin astumaan hanakammin esiin – näyttämään ja viestimään joukkuekavereilleen, että peliväline useammin tänne ja täältä linkoaa.

Kolmannen jakson alussa vajaaseen minuuttin syntyneet kahdeksan pistettä osoittivat, mihin Markkanen tällä tasolla parhaimmillaan pystyy.

Hyökkäyslevypallosta ensin makeat kaksi pistettä, ja perään Toronton menetyksen jälkeen kolmonen pohjaan. 

Kohta vielä hyökkäystilanteessa kolmen pisteen kaaren taakse paikkaan, jossa Toronto-tähti Serge Ibakan oli pakko rikkoa suomalaista. Kaikki kolme vapaaheittoa sisään.

Ottelu tarjosi viitteitä siitä, että Markkasella on kaikki edellytykset olla jo tällä kaudella mainio NBA-pelaaja. Vaikkei vielä parasta nähty ja ensimmäinen puoliaika sujui jopa kohmeisesti, avausviisikkoon kuulunut 213-senttinen suomalainen oli jo nyt joukkueensa eturivin pelureita.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme