Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 24.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 25.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 19:25 - 19:30
Mainos

Nyt se on varmaa: Lauri Markkanen ei vahvista Susijengiä MM-karsinnoissa

MTV Sportin saamien tietojen mukaan NBA-tähti Lauri Markkanen ei osallistu syksyn MM-karsintaotteluihin Bosnia-Hertsegovinaa ja Ranskaa vastaan.

Videolla Lauri Markkasen haastattelu Islanti-ottelun jälkeen 2. heinäkuuta.

NBA-kausi alkaa lokakuun alussa, joten aikataulujen puolesta Markkasella olisi teoreettinen mahdollisuus osallistua karsintoihin. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että mies on päättänyt panostaa harjoitteluun rapakon takana ja keskittyä täysillä toiseen NBA-kauteensa.

Muista Susijengin tähdistä Petteri Koponen ja Sasu Salin pelaavat Euroliigan hallinnoimia sarjoja, jotka menevät osin päällekkäin MM-karsintojen kanssa. Kummankaan kausi ei kuitenkaan ole vielä alkanut karsintaikkunan aikana.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann oli vaitonainen pelaajatilanteesta syksyn karsintoja ajatellen.

– Liian aikaista sanoa tässä vaiheessa mitään. Tänä vuonna seurojen puolelta estettä ei ole, sillä kaudet eivät ole vielä silloin käynnissä. Se on pelaajista itsestä kiinni, onko mukana vai ei, Dettman toteaa.

Markkasen mahdolliseen poissaoloon Dettman ei ottanut kantaa.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme