Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Susijengi-luotsi Dettmann Markkasen paluuottelusta: "Oli tapoja, jotka voi jättää pois"

Maanantaina MM-karsintojen kenraalissa Suomen koripallomaajoukkue, eli Susijengi kaatoi Viron lukemin 95-76. Suomen parhaana pistemiehenä kunnostautui pitkästä aikaan kotiyleisön edessä pelannut Lauri Markkanen, joka nakutti 23 pistettä.

Markkanen hurmasi muun muassa näyttävillä donkeillaan ja upeilla puolustuspään katkoilla.

Edellisen kerran Markkanen nähtiin Suomessa tositoimissa viime kesän EM-kotikisoissa.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann näki Markkasen paluusta sekä hyviä asioita että myös kehityskohteita.

– Kausi NBA:ssa on antanut hänelle itseluottamusta. Siellä oli tiettyjä hyviä tapoja ja tiettyjä tapoja, mitkä voi jättää seuraavasta pelistä pois, Dettmann mietti MTV Sportille.

Mihin tarkalleen viittaat ”tavoilla, mitkä voi jättää pois”?

– Kyllähän hän itse ne tietää. Hän on varmasti itsekriittinen ja on ihan luonnollista, että tiettyjä juttuja tulee, kun pelaa ensimmäisen pelinsä 2-3 kuukauteen. On ihan luonnollista, että siellä tulee sakkausta. Eikä hän ollut ainut. Siellä oli muitakin.

Markkasen esityksessä pienet miinukset liittyivät kommunikointisakkauksiin ja muun muassa muutamiin puolustuspään virheisiin.

Dettmannin mukaan Markkasen korjaa varmasti muutamia asioita maanantain Viro-kamppailun jäljiltä.

– Meidän pitää saada muutenkin yhteinen tekeminen kuntoon. En näe syitä, etteikö pystyttäisi siihen, Dettmann sanoi, viitaten perjantain Tshekki-otteluun.

Aiemmin tänä vuonna Susijengi kärsi tappion nimenomaan Tshekille MM-karsinnoissa. Nyt Suomen joukkue sai kaksi voittoa allensa (molemmat Viroa vastaan), ennen perjantain kohtaamista.

– Me tarvitaan näitä pelejä. Tässäkin näkyi se, että pelaajat tulevat erilaisista taustoista ja erilaisista vaiheista. Kyllä osa pelaajista myönsikin, että rytmin kanssa oli haasteita pelin aikana. Otetaan pari harjoitusta alle, ja uskon, että tässä on askel lisää otettavana. Se myös pitää ottaa, jotta voidaan parantaa suoritusta ja koko tulosta, Dettmann jatkoi jo ennakointia perjantain Tshekki-kamppailua ajatellen. 

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme