Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 11:45 - 13:05
 • Live

  La Liga: Levante - Sevilla

  Su 23.9. 12:55 - 15:00
 • Live

  Moto2: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 13:05 - 14:20
 • Live

  MotoGP: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 14:40 - 16:05
 • Live

  La Liga: Villarreal - Valencia

  Su 23.9. 17:10 - 19:15
Mainos

Susijengi-tähdet innostuivat Salon Vilppaasta – mikä on menestyjän huuman salaisuus?

Salon Vilppaasta on kasvanut viime vuosien aikana merkittävä voima suomalaisessa koripallossa. Vilpas voitti vuosi sitten historiansa ensimmäisen SM-mitalin, hopean, ja se on houkutellut myös maajoukkuepelaajia.

Jo viime kaudella Vilppaaseen liittyi Susijengin pelaajista Mikko Koivisto, ja täksi sesongiksi tulijapuolella oli maajoukkuemiehistä Teemu Rannikko.

Mihin Vilppaan katsojiakin innostanut juttu – sen kotipelien katsojakeskiarvo oli viime kaudella sarjan korkein – oikein perustuu?

– Halli on varmaan Korisliigan paras, niin siinä on hyvät edellytykset. Vilpas Ultras pisti lisäksi kunnon fanimeiningin pystyyn pari vuotta sitten, ja se on totta kai herättänyt tätä vielä enemmän. Joukkue on myös ollut vuosi vuodelta parempi. Kyllä ihmisiä aina menestys kiinnostaa, ja ehkä sitä kautta katsomot ovat olleet täynnä. Ja Vilpas on pelannut hyvää korista, Teemu Rannikko pohtii Tulosruudulle.

Ylälaidan videolla perataan myös muun muassa sitä, miten Vilppaan toimintakulttuuri on viime vuosina muuttunut, ja mitkä ovat joukkueen vahvuudet tällä kaudella.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme