Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 18.7. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 18.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 19.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 19:25 - 19:30
Mainos

"Ottaahan se päähän" – Mika Kallion MotoGP-sopimus kariutui viime hetkillä

Ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio kertoo olevansa erittäin pettynyt siihen, etteivät hänen sopimusneuvottelunsa edenneet kisakuskin paikkaan KTM-tallissa.

MAINOS

MotoGP -kisat C Morella

MotoGP-kausi jatkuu Japanin osakilpailulla la-su 14.-15.10.!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti!

KTM tiedotti keskiviikkona jatkavansa tallin nykyisten MotoGP-kuljettajien Pol Espargaron ja Bradley Smithin kanssa myös ensi kaudella. KTM:lle vahvoja kisoja ajaneelle Kalliolle ratkaisu oli iso pettymys, sillä suomalaiskuski oli yksi vaihtoehto kisakuskiksi.

- Voidaan puhua suurestakin pettymyksestä. Oletus oli, että se kisapaikka KTM:ltä ensi vuodeksi löytyy. Jalka oli jo hyvin oven raossa, mutta sitten asia kaatui viime metreillä muihin juttuihin. Ottaahan se päähän, Kallio kommentoi MTV Sportille.

Kallion mukaan hänen kohdallaan ongelmaksi tuli se, että KTM:llä oli jo sopimukset voimassa ensi kaudesta. Talli ei päässyt sopimuksestaan irti. Hänen mukaansa neuvotteluita käytiin ihan viime päiviin asti.

- Pitkä vääntö on kesän ja syksyn mittaan ollut, että menisin Smithin tilalle. Asiat oli pitkälti jo sovittu, mutta sitten tuli tiettyjä mutkia matkaan. Ei saatu asioita loppuun asti vietyä.

KTM:n testikuskina jatkava Kallio on tyytyväinen, että hän oli kuitenkin tyrkyllä kisakuskin paikkaan.

- Nyt täytyy mietiskellä tulevaa. Positiivista on se, että KTM on ilmaissut halukkuutensa, Kallio kuvaili tilannettaan.

Kallion mukaan ensi kaudeksi hänelle voisi olla luvassa noin kuusi villiä korttia MotoGP-kisoihin. Kuluvalla kaudella hän on ajanut kolmessa kisassa.

- Siinä mielessä asiat menevät parempaan suuntaan, Kallio summasi.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme