Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Anthony Joshua tulevasta vastustajastaan Aleksandr Povetkinista: "Meillä on molemmilla iso sydän"

Anthony Joshua ja Aleksandr Povetkin kohtaavat lauantaina Wembleyllä. Panoksena on neljän eri nyrkkeilyliiton raskaan sarjan maailmanmestaruudet. Joshua analysoi vastustajaansa ottelun lehdistötilaisuudessa.

Rentona lehdistötilaisuudessa esiintynyt Joshua kertoi ajatuksistaan ottelun alla. Hän odottaa samanlaista ottelua kuin Vladimir Klitshkoa vastaan. Silloin Klitshkon uran viimeisessä ottelussa nähtiin huikaiseva mittelö kahden aikamme parhaimman nyrkkeilijän välillä.

– Klitshko oli hyvä haaste. Ottelu oli erinomainen, ja nyrkkeily lajina voitti tuona iltana. Odotan samanlaista ottelua kuin silloin. Taidot ja tekniikka sivuun, niin meillä molemmilla on iso sydän. Uskon, että vahvempi ottelija voittaa lauantaina, Joshua sanoi lehdistötilaisuudessa.

Joshualta kysyttiin myös, mikä voisi olla Povetkinin vaarallisin osa-alue ottelussa. Häneltä kuitenkin löytyi myös vastaus siihen, miten Povetkinin vaarallisuuteen vastataan.

– Kun katson hänen painoaan, niin hän on yksi kevyimmistä raskaan sarjan ottelijoista. Hänellä on paljon nopeutta, hän on nopea ottelija. Se on kuitenkin vain hyvä asia, sillä itse harjoittelen vieläkin amatöörinyrkkeilijöiden kanssa. Sparraan heidän kanssaan, joten olen vastakkain yhtä nopeiden kavereiden kanssa, Joshua sanoo. 

Tulkin kautta kommenttinsa antanut Povetkin on erittäin luottavainen siihen, että hän on erinomaisessa kunnossa ottelua varten.

– Meillä on ollut erinomainen harjoitusleiri, jolla olemme keskittyneet voimaan ja kestävyyteen. Joshua on yksi parhaista sarjassamme, ja olen todella iloinen kohdatessani hänet. Uskon, että tarjoamme lauantaina faneille loistavan näytöksen, Povetkin sanoi. 

Venäläisnyrkkeilijä ei lähtenyt enempää analysoimaan vastustajansa heikkouksia. Hän vertaili itseään myös siihen Povetkiniin, joka kohtasi Klitshkon. 

– Olen sanonut saman asian useasti, eikä siihen ole enää lisättävää. Itse ottelu näyttää sen, mihin kykenemme. Anthony on erittäin vahva ottelija, mutta jaan tuon vahvuuden ja olen erinomaisessa kunnossa. Lauantaina se nähdään, Povetkin sanoi.

– Kun ottelin Klitshkoa vastaan, niin olin paljon heikompi ja huonommassa kunnossa kuin nyt, Povetkin totesi.

Joshua ja Povetkin ottelevat lauantaina neljästä eri raskaan sarjan mestaruusvyöstä. Ottelu käynnistyy arvioiden mukaan noin kello 24 Suomen aikaa.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme