Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 24.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 25.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 19:25 - 19:30
Mainos

Chisora tylyttää Heleniuksen kukistajaa – lyttää mahdollisuudet MM-ottelusta

Nyrkkeilytähti Dereck Chisora lyttää Dillian Whyten esityksen Robert Heleniusta vastaan. Whyte vei lauantaina pistevoiton Heleniuksesta kaikin tuomariäänin WBC-liiton silver-titteliottelussa, mutta Chisoraan tämä ei tehnyt vaikutusta.

– Dillian Whyten otteleminen ei ollut hyvää lainkaan. Robert ei tullut taistelemaan. Dillian sen sijaan yritti taistella, yritti olla kuin minä, mutta se oli köyhä versio minusta, Chisora latasi Sky Sportsille.

Chisoran mukaan Helenius lähes pysäytti brittinyrkkeilijän ensimmäisten kolmen erän aikana.

– Sitten hän (Whyte) yritti viljellä ristikkäisiä koukkuja, mutta hänellä ei ollut rytmiä. Hän liikutti päätään, mutta se liikkui hitaasti. Hän yritti antaa iskuja, jotka saattoivat mennä ohi mailin verran.

– Tuollainen epätasapainoinen esitys ei ole hyvin kaverilta, joka kirkuu maailmanmestaruusottelun perään.

"Ei Wilder-ottelua"

Chisora ei usko, että Whyte pääsisi MM-titteliotteluun WBC-liiton puolustavaa mestaria Deontay Wilderiä vastaan. Chisoran mukaan Wilderin sparrikaveritkin ovat Whyteä taitavampia.

– Ottelu Deontay Wilderiä ei tule tapahtumaan. Hän (Whyte) tulee ottelemaan minua vastaan, Chisora julisti.

Chisoralla on historiaa Whyten kukistaman Heleniuksen kanssa. Helenius voitti Chisoran vuonna 2011 Euroopan mestaruusottelussa kyseenalaisesti tuomariäänillä, kun valtaosa nyrkkeilyasiantuntijoista piti Chisoraa ottelussa parempana. Kaksikon oli tarkoitus otella viime keväänä uudestaan, mutta ottelu peruuntui lipunmyynnin sujuttua vaisusti.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme