Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race aika-ajot: Chiba

  La 26.5. 09:00 - 10:40
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 26.5. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 26.5. 15:00 - 15:30
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  La 26.5. 15:00 - 18:50
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 26.5. 15:30 - 15:55
Mainos

Eva Wahlström uudesta roolistaan: Pitkään tuntui siltä, että tarvii tehdä jotain

Ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström on mukana uudessa kotimaisessa nyrkkeilyn F4L-promootioyrityksessä.

37-vuotias Wahlström on osakkaana uudessa F4L-promootioyrityksessä. Wahlströmin mukaan hän halusi ottaa enemmän roolia uransa edistymisestä.

- Pitkään tuntui siltä, että tarvii tehdä jotain, jotta pääsee käsiksi niihin otteluihin mitä haluan. Ja pääsen paremmin vaikuttamaan vastustajavalintoihin ja vähän ottelurytmiin. Sitä kautta päädyin tähän osakkaaksi, Wahlström toteaa MTV Sportille.  

Omasta promootiostaan huolimatta Wahlströmin ei ole täysin hylännyt P3 Boxing -nyrkkeilytalliaan pitävää Pekka Mäkeä. Wahlströmin mukaan hän voi hyvinkin otella myös Mäen järjestämissä illoissa.

- Vaikka meillä on oma promootio, niin meillä ei ole tallisopimusta täällä.  Olemme edelleen vapaita ottelemaan missä huvittaa. Jos Pekka tarjoaa hyviä otteluita, niin voimme otella sielläkin, Wahlström linjaa.

F4L-yrityksen tarkoituksena on järjestää nyrkkeilyiltoja, joista ensimmäinen järjestetään Espoossa 9. maaliskuuta. Tuolloin  Wahlströmin vastustaja on yhdysvaltalainen Melissa St. Vil. 34-vuotias Haitilla syntynyt St. Vil pitää hallussaan WBC-liiton ylemmän höyhensarjan hopeatitteliä.

F4L-tallin nimi tulee sanoista fighters for life eli vapaasti suomennettuna taistelijat elämää varten.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme