Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 20.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 20.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Europa League: PAOK - Chelsea

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  UEFA Europa League: Villarreal - Rangers

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  To 20.9. 20:50 - 05:43
Mainos

Eva Wahlströmiltä tunteikas Instagram-päivitys valmentajastaan valmistumisensa kunniaksi

Nyrkkeilijä Eva Wahlström valmistui tällä viikolla tila- ja kalustesuunnittelijaksi Aalto-yliopistosta. Wahlström julkaisi valmistumisensa kunniaksi tunteikkaan Instagram-päivityksen valmentajastaan Risto Merosesta.

Videolla Tulosruudun juttu Wahlströmin titteliottelusta huhtikuulta.

WBC-liiton ylemmän höyhensarjan mestaruusvyötään hallussa pitävän Wahlströmin uraan on mahtunut lukuisia vastoinkäymisiä ja hän kertookin, ettei koulunkäynnin ja vaativan ammattilaisuran yhdistäminen ole ollut helppoa.

Merosesta on ollut tässä suuri apu.

- Kun Leon (Wahlströmin poika) oli pieni, Ripa piti poikaa toisella käsivarrellaan ja toisessa kädessä oli pistehanska, johon löin. Kun poika oli isompi, Ripa pelasi hänen kanssaan fudista sillä aikaa, kun löin välineitä. Siten mun oli mahdollista harjoitella niin, että poika useimmiten oli mukana harjoituksissa. Kun erosin poikani isästä, Ripa täytti termoksen kahvilla, toi mansikoita ja istui alas urheilukentän laidalle kuuntelemaan, Wahlström kirjoitti.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme