Mainos
 • Live

  Jääkiekkostudio

  Ti 16.10. 18:30 - 18:55
 • Live

  Champions Hockey League: Tappara - Djurgården

  Ti 16.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: JYP - HC Lugano

  Ti 16.10. 18:55 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Skellefteå - HIFK

  Ti 16.10. 19:20 - 21:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 16.10. 19:25 - 19:30
Mainos

"Haluan ruumiin tililleni" – nyrkkeilymestari Deontay Wilderilta todella häiriintynyt avautuminen

Nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder on hämmentänyt kommenteillaan juuri Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin välisen MM-ottelun alla.

Pääkuvan videolla tunnelmia Joshuan ja Parkerin välisen MM-ottelun punnituksesta.

Joshua ja Parker iskevät neljästä MM-vyöstä Cardiffissa lauantaina. Ottelun voittajan odotetaan kohtaavan seuraavaksi Wilder, jotta raskaaseen sarjaan saataisiin kiistaton mestari.

Urallaan 40 voittoa ilman tappioita iskenyt Wilder tunnetaan hurjana tyrmääjänä: voitoista 39 on tullut ennen täyttä aikaa. Nyt lempinimeä "Bronze Bomber" kantava Wilder on korostanut vaarallisuuttaan erittäin arveluttavilla kommenteilla yhdysvaltalaisen radiokanavan haastattelussa.

– Haluan ruumiin tililleni. Haluan yhden. Haluan yhden, todellakin, Wilder totesi Power 105.1 FM -kanavalle.

– Sitä Bronze Bomber haluaa. Sanon aina kaikille, että kun olen kehässä, olen Bronze Bomber. Kaikki minussa muuttuu. En hermoile, en pelkää, en saa perhosia vatsaani, eikä minulla ole tunteita vastustajaani kohtaan. 

Wilder muisteli tämän jälkeen tammikuussa 2016 käymäänsä ottelua Artur Szpilkaa vastaan. Wilder tyrmäsi Szpilkan tuolloin todella rajusti, ja jotkut pelkäsivät jopa puolaisen hengen puolesta. 

– Luulin, että sain yhden (ruumiin) kerran, Szpilkan kohdalla, sillä hän ei hengittänyt, kun hän lysähti kanveesille. Jonkun on vielä mentävä. Haluan sen tililleni, sillä kun olen siinä mielentilassa, en ole oma itseni.

Szpilka on otellut Wlder-tappion jälkeen vain kerran, heinäkuussa 2017, kun hän hävisi tyrmäyksellä Adam Kownackille.

Yhdysvaltalainen Wilder ei omien sanojensa mukaan halua otella kehän ulkopuolella, mutta olisi valmis puolustamaan itseään nyrkein, jos hänet pakotettaisiin siihen.

– Nyrkkini on rekisteröity ase. Se on kuin minulla olisi pistooli. Jos minua uhkaa jokin, minulla on oikeus puolustaa itseäni, Wilder summasi mielipuolisen puheenvuoronsa.

Lähde: ESPN

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme