Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 22.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ma 22.10. 20:00 - 00:00
 • Live

  La Liga: Real Sociedad - Girona

  Ma 22.10. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Heleniuksen nuijinut nyrkkitähti hämmästelee: Dereck Chisorassa on outoja piirteitä

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Heleniuksen hiljattain WBC-liiton silver-titteliottelussa kukistanut Dillian Whyte ihmettelee Dereck Chisoraa. Whyten mukaan Chisora on heittänyt pyyhkeen kehään herrojen mahdollisen uusintaottelun suhteen.

Whyte kukisti Chisoran WBC-liiton mestaruusottelussa joulukuussa 2016, ja olisi valmis ottelemaan brittiä vastaan uudelleenkin.

– Yritimme saada uusintaottelua kesäkuulle, mutta se ei toteutunut. Ensi helmikuussa olen odottanut ottelevani Deontay Wilderiä vastaan, ja jos se ei toteutuisi, Chisora ​​olisi ollut varavaihtoehto, mutta nyt hänen kohtaamisensa on epätodennäköistä, Whyte sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Hänen motivaationsa näytti olevan kateissa. Hän ei jaksanut vaivautua.

Whyte kummastelee Chisoraa ylipäätään persoonana.

– Dereck on outo luonne, ja se näkyy hänen iskukyvyssään. Joskus hän astuu esiin, ja toisinaan hän on välinpitämätön.

– Hän on ennalta-arvaamaton. Edes hän ei tiedä, mitä tapahtuu, kun hän herää aamulla. Hän saattaa herätä ja päättää olla nyrkkeilemättä koskaan tai päättää yrittää tulla maailmanmestariksi, Whyte kuvaili.

Wilder-ottelu mielessä

Whyte kertoo yhä jahtaavansa ottelua WBA- ja IBF-mestari Wilderin kanssa. Whyte sanoo pohtivansa myös varasuunnitelmia sen suhteen, jos Wilder-ottelu ei toteudu.

Wilder on kertonut haluavansa vuonna 2018 palavasti kehään Anthony Joshuan kanssa.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme