Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ke 24.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 24.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 24.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 24.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Club Brugge - AS Monaco

  Ke 24.10. 19:40 - 21:50
Mainos

Huojentava tieto: aivoverenvuodosta kärsinyt nyrkkeilytähti pois tehohoidosta

Ruotsalaisnyrkkeilijä Erik Skoglundin, 26, tila paranee, ja hänet on siirretty pois tehohoidosta.

Skoglund vietiin joulukuun alkupuolella sairaalaan, kun hän tunsi olonsa heikoksi harjoitusten jälkeen. 

Skoglundilla havaittiin aivoverenvuoto, jonka myötä hänet leikattiin. Hänet myös vaivutettiin toimeenpiteen vuoksi koomaan.

Skoglundin kerrottiin viikko sitten heränneen koomasta, hengittävän omillaan hengityskoneen tukemana ja vastaavan ohjeisiin. Hänen tilansa oli yhä vakava, mutta Kalle ja Nisse Sauerlandin Instagramissa julkistama tuore tieto on helpotus.

– Hän aloittaa nyt kuntoutuksensa. Pyydämme tänä aikana kaikkia kunnioittamaan Erikin ja hänen perheensä yksityisyyttä, Sauerlandin veljesten tilillä kirjoitettiin.

– Kunnioituksesta Erikiä kohtaan emme kommentoi hänen tilaansa enempää ennen kuin hän on valmis tekemään niin itse, veljekset jatkoivat.


Sauerlandin talliin kuuluva Skoglund on otellut ammattilaisena 27 ottelua. Hän on kokenut tappion vain kerran, edellisessä ottelussaan syyskuussa tyrmäyksellä Callum Smithille. Ottelu oli ylemmän keskisarjan puolivälierämittelö World Boxing Super Seriesissä.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme