Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 19.9. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 19.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 19.9. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Shakhtar Donetsk - Hoffenheim

  Ke 19.9. 19:40 - 21:50
 • Live

  UEFA Champions League: Ajax - AEK Ateena

  Ke 19.9. 19:50 - 21:50
Mainos

Klitshko otti isällistä kunniaa Joshuan tähteydestä – "Se oli hänen syntymänsä"

Vladimir Klitshko on iloinen siitä, että hän pystyi jättämään perintönsä nyrkkeilyyn voittojensa, mutta myös tappiodensa myötä.

Ukrainalainen raskaan sarjan ex-mestari teki loppukesästä päätöksen jättää nyrkkeilykehät. Alla Klitshkolla oli kaksi tappioita, joista jälkimmäisen hän koki tyrmäyksellä Anthony Joshualle huhtikuun lopussa.

Ottelu keräsi valtavat ylistyssanat, ja syystä. Klitshko pudotti Joshuan tämän uralla ensimmäistä kertaa kanveesille (video yllä), mutta brittijätti nousi vaikeuksista ja tyrmäsi Klitshkon 11. erässä.

Klitshko on varma, että Joshua hyppäsi nyrkkeilijänä uudelle tasolle tuona iltana 90 000 katsojan edessä Wembleyllä.

– Mielestäni Joshua syntyi sinä iltana. Hän toipui takaiskusta ja taisteli takaisin. Hänet haastettiin kunnolla. Se oli hänen syntymänsä, Klitshko kommentoi syvällisesti IBTimesin haastattelussa. 

Kaksikon välillä vallitsee lämmin kunnioitus. Klitshko näkeekin Joshuassa tavallaan oman työnsä jatkajan.

– Elämässä on aina oma kiertokulkunsa. Olen nähnyt perheenjäsenieni kuolevan ja syntyvän, joten ymmärrän tämän. Se pitää hyväksyä. Sitä pitää tukea, jos se on oikein. Sitä minä teen. 

Joshua on nyt asemassa, jossa kaikki huippunimet haluavat lyödä hänet. Listalla on ainakin kahden muun liiton mestarit, Deontay Wilder ja Joseph Parker.

– Et saa luulla olevasi koskematon. Kaikki haukkuvat sinulle ja ilmassa on paljon haasteita. Olen ollut itsekin siinä tilanteessa. Sinun pitää kuitenkin vain hoitaa omat hommasi ja jatkaa eteenpäin. Kun haaste tulee eteen, kohtaat sen ja hoidat sen, sillä sinusta tulee parempi jokaisen haasteen myötä, Klitshko summaa ohjeensa Joshualle.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme