Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Kommentti: Nyrkkeilyn huipulla käynnissä naurettava näytelmä

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin ylläpitämä väkinäinen näytelmä ylittää naurettavuudessaan kaiken nyrkkeilyssä aiemmin tehdyn myyntityön.

Pääkuvan videolla kuvaa Anthony Joshuan ja Aleksandr Povetkinin välisestä MM-ottelusta reilun viikon takaa.

Kahden pelkkiä voittoja urallaan napsineen nyrkkeilijän, Wilderin ja Furyn, MM-taisto on tarkoitus käydä Los Angelesissa 1. joulukuuta. Vaikka ottelupäivä ja -paikka on lyöty lukkoon, moni epäilee edelleen kamppailun toteutumista.

Brittiläinen suupaltti Fury ja yhdysvaltalaisuhoaja Wilder ovat ainakin jalkautuneet toden teolla ottelun markkinointityöhön. Siitä, onko promootiokeinoissa mitään järkeä, voi jokainen muodostaa oman mielipiteensä alla olevien videopätkien avulla.

Kaksi miestä uhomassa toisilleen lehdistötilaisuuksissa ei ole mitään uutta nyrkkeilyssä. Sitä tekivät aikoinaan Muhammad Ali ja Mike Tyson, nykyään moni muukin kuin Fury ja Wilder.

Siinä missä Alin ja Tysonin edesottamuksista saattoi silloin tällöin nähdä pätkän televisiossa tai maininnan lehtien sivuilla, nykypäivänä ottelijoiden touhuja voi seurata suorana verkossa. Sosiaalinen media antaa loistavat mahdollisuudet esimerkiksi Furyn kaltaiselle rääväsuulle louskuttaa leukojaan päivittäin, ja aina joku media tarttuu toinen toistaan älyttömämpiin kommentteihin.

Mutta tässä on myös sudenkuoppa. Kun näkyvyys on päivittäistä, käytettävä materiaali uhkaa loppua ja ihmiset saavat yliannostuksen paskanjauhannasta. Furyn ja Wilderin kohdalla tämä on tapahtunut jo aikoja sitten. Nyt he pystyvät vain huutamaan toistensa päälle ja rääkymään samoja älyttömiä huudahduksia. 

Kaikki tämä on tavallaan turhaa, sillä Furyn ja Wilderin kohtaaminen on oikeasti erittäin kiinnostava tapaus. Lisäksi Anthony Joshua on osoittanut, että myös hillityllä asialinjalla voi saavuttaa megasuosion nyrkkeilyssä.

Sekä Furyssä että Wilderissa on varmasti piirteitä, joista nyrkkeilyfanit haluaisivat kuulla lisää. Tie on kuitenkin valittu, joten suunsoittajat kulkevat sitä käsi kädessä MM-kehään saakka.  

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme