Mainos
 • Live

  Formula GP3: Ranska / lauantain kilpailu

  La 23.6. 12:25 - 13:25
 • Live

  ATP Tennis: Halle / Välierät

  La 23.6. 12:30 - 17:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Ranska

  La 23.6. 13:55 - 15:10
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club / Välierät

  La 23.6. 15:00 - 19:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 23.6. 16:00 - 16:30
Mainos

Kommentti: Tatlin voitto iso asia suomalaiselle ammattinyrkkeilylle

Edis Tatlin uran loppuminen olisi ollut lähellä, mikäli Francesco Patera olisi kukistanut vantaalaisen eilen Helsingissä.

Se on jääkylmä fakta, jonka Tatli vahvisti allekirjoittaneelle ennen EM-titteliottelua. Kunnianhimoinen vantaalainen näytti kuitenkin Kisahallissa kotiyleisönsä edessä olevansa EM-tittelin arvoinen. Ottelun keskivaiheen lievää suvantovaihetta lukuun ottamatta 30-vuotias Tatli hallitsi tapahtumia mielin määrin kehässä. Ketterästi liikkuva Patera pääsi pahimpien iskujen alta vikkelästi pois, mutta ajoittain Tatli osui painavasti belgialaista, vaikka peukalo oli kipeä jo kolmannen erän jälkeen.

Nälkäinen ja terävä suomalaiskijä näytti nopeuttaan ja päättäväisyyttään läpi kamppailun. Uusintaottelu osoitti, että Tatli on valmis kiipeämään kovempiin ympyröihin lähitulevaisuudessa.

Ensi vuonna on mahdollisesti MM-ottelun vuoro. Vieraskehässä hän joutuu äärimmäisen kovaan testiin, mutta on selvää, että parhaassa iässä nyrkkeilijänä oleva Tatli tarvitsee seuraavaksi kovan luokan haasteen. Hän on sinnikäs taistelija, joka syttyy kivikovassa paikassa parhaimpaansa. Se nähtiin eilenkin, vaikka parannettavaakin totta kai jäi. Tatlin voitto antaa uskoa koko suomalaiselle ammattinyrkkeilylle - hän on nuorten esikuva ja roolimalli, jolta odotetaan jatkossa suuria urotekoja.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme