Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 22.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ma 22.10. 20:00 - 00:00
 • Live

  La Liga: Real Sociedad - Girona

  Ma 22.10. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Manageri Tatlin lopettamismahdollisuudesta: "Ei olla edes ajateltu"

Ammattilaisnyrkkeilijän Edis Tatlin manageri Pekka Mäen mukaan Tatlin leirissä ei olla edes miettinyt mahdollisuutta, jossa suomalaisiskijä lopettaisi uransa.

Tatli hakee revanssia belgialaista Francesco Pateraa vastaan EM-titteliottelussa tiistaina Helsingissä. Toukokuussa Tatli hävisi Pateralle Turussa hajaäänin 1-2. Tatlin taustaryhmä teki kyseenalaisesta tuomiosta valituksen, joka kuitenkin hylättiin.

- Jos voittoa ei tule, niin se on sitten uudelleenharkinnan paikka. Se on vaihtoehto, jota ei olla edes ajateltu. Sen verran pitää luottaa omaan tekemiseen, Tatlin manageri Mäki sanoi lopettamismahdollisuudesta MTV Sportille.

Viime viikolla Tatli itse oli aivan toisella kannalla.

- Jos en voita tulevaa kamppailua, niin urani loppuminen on hyvinkin mahdollista - jopa todennäköistä. Toinen peräkkäinen tappio olisi aika vaikeasti sulateltavissa, Tatli myönsi rehdisti MTV Sportille.

Mäen mukaan Tatlin valmistautuminen on mennyt enemmän kuin hyvin.

- Hän on fyysisesti erittäin hyvässä kunnossa. Nyt pitää vain maltin kestää. Ei saa liian hanakasti hakea keskeytystä. Maltin ja tasaisen painostuksen avulla uskon, että ei nähdä täyttä aikaa, Mäki kaavailee.

Toukokuun kohtaamisen jälkeen revanssimahdollisuus varmistui varsin nopeasti.

- Se oli selvää jo kesällä, että saadaan tämä. Illan tapahtuma rakennettiin sitten nopeasti kasaan.

Moni on ihmetellyt sitä, miksi EM-tittelistä taistellaan keskellä viikkoa, tiistaina.

- Haluttiin rakentaa tiivis ja tunnelmallinen tapahtuma. Kun puhutaan Töölön kisahallista, niin siellä on eri tapahtumia esimerkiksi lauantaisin. Nyt ei kukaan ole ainakaan lähdössä minnekään joululomalle – ei ole mitään syytä olla poissa kisahallista, Mäki hymyilee.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme