Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 24.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 25.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 19:25 - 19:30
Mainos

Mike Tysonin vaiheikas elämä elokuvaksi – Oscar-voittaja päärooliin

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan entinen maailmanmestari Mike Tyson on vahvistanut, että hänen urastaan ja elämästään tehdään elokuva.

Tysonista kertovasta elokuvasta on puhuttu jo vuosia, mutta nyt projektille on saatu vahvistus. Pääosassa nähdään Oscar-voittaja Jamie Foxx

– Projekti on käynnissä, tästä lähtien. Jamie Foxx on allekirjoittanut sopimuksen. Kuvaukset eivät ole vielä käynnistyneet, mutta niin tulee tapahtumaan, Tyson vahvisti The Sunille.

Tyson, 51, tunnettiin kehässä raivoisasta ottelutyylistään ja pelottavasta tyrmäysvoimastaan, mutta kovan lapsuuden kokeneen Tysonin elämä kehän ulkopuolella ei ollut nyrkkeilyvuosina tasapainossa. Hän muun muassa istui vankilatuomion raiskauksesta ja kärsi päihderiippuvuudesta.

Foxx totesi alkuvuodesta, että myös mestariohjaaja Martin Scorsese on mukana Tyson-projektissa. Foxx tuntuu olevan innoissaan tulevasta roolistaan.

– Tysonin elämä on yksi ihmeellisimmistä amerikkalaisista tarinoista, 49-vuotias Foxx totesi tuolloin Screen Rantille.

Foxxilla on ennestään kokemusta elämäkertaelokuvista. Hän voitti pääosan Oscar-pystin vuonna 2004 valmistuneesta Ray-elokuvasta, joka kertoo legendaarisen muusikon Ray Charlesin tarinan.

Lähde: Inquirer

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme