Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 11:45 - 13:05
 • Live

  La Liga: Levante - Sevilla

  Su 23.9. 12:55 - 15:00
 • Live

  Moto2: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 13:05 - 14:20
 • Live

  MotoGP: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 14:40 - 16:05
 • Live

  La Liga: Villarreal - Valencia

  Su 23.9. 17:10 - 19:15
Mainos

Miksi Helenius kieltäytyi huippuottelusta? Manageri vastasi brittimörssärin vähätteleviin puheisiin

Robert Helenius ei ottele brittiläistä Dillian Whytea vastaan Cardiffissa 28. lokakuuta järjestettävässä huippunyrkkeilyillassa. Päätöksen ottelun sivuuttamisesta teki Heleniuksen manageri Markus Sundman.

Whyte kommentoi Sky Sportsin lauantaina julkaisemassa uutisessa, että hänelle on ollut mahdotonta löytää vastustajaa lokakuiseen otteluun. Hänen pitäisi iskeä yhdessä Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin MM-taiston esiotteluista.

Kaikki ehdokkaat ovat kuitenkin kieltäytyneet, heidän joukossaan Helenius.

– Annoimme Heleniukselle kaiken mitä hän pyysi, mutta hän kieltäytyi, jotta hän voi otella Suomessa vain murto-osalla tarjoamastamme palkkiosta, urallaan 21 voittoa ottanut ja vain yhden tappion Joshualle kokenut Whyte kommentoi tylysti.

Heleniuksen managerin Markus Sundmanin mukaan neuvottelut eivät menneet Whyten mainitsemalla tavalla.

– Kyllä sieltä tarjous tuli, mutta tarjouksia tulee ulkomailta koko ajan. Jotkut niistä ovat järkeviä ja jotkut tosi alhaisia. En usko, että Whytekaan olisi tullut Suomeen viiden viikon varoitusajalla siitä summasta, MTV Sportin tavoittama Sundman vastaa napakasti.

– Tämä on sitä Whyten myyntipuhetta, ettei kukaan uskalla otella häntä vastaan. Se olisi ollut hyvä ottelu, manageri lisää.

Helenius harjoitteli hiljattain viikon Englannissa. Hän sparrasi neljä päivänä MM-otteluun valmistautuvan Joshuan kanssa. Sundamanin mukaan sparrit sujuivat hyvin, ja Helenius palasi Suomeen hyvillä mielin, mutta sitten tuli takapakkia.

– Robbe palasi Englannista Suomeen maanantaina, mutta oli sairastunut viikonlopun aikana. Sillä hetkellä minä päätin, että emme lähde Englantiin ottelemaan, Sundman alleviivaa.

Tämän viikon sairastellut Helenius on nyt saanut lääkäriltä luvan aloittaa harjoittelun. Sundmanin mukaan uutisia seuraavasta ottelusta saadaan piakkoin.

– Sen eteen on tehnyt kauan töitä. Nyt näyttää siltä, että se otellaan Suomessa, manageri linjaa.

Sundman ei paljastanut mahdollista vastustajaa. Ilta-Sanomien mukaan kyseessä on ruotsalainen Adrian Granat, mutta Sundman ei ole vahvistanut tätä.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme