Mainos
 • Live

  Champions Hockey League -arvontatilaisuus

  Pe 19.10. 13:00 - 13:30
 • Live

  ATP Tennis: Antwerpen / Puolivälierät

  Pe 19.10. 15:00 - 19:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / USA

  Pe 19.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 19.10. 19:00 - 20:55
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 19.10. 19:25 - 19:30
Mainos

Nyrkkeilijä Räsänen sairaalassa – sydämen rytmihäiriöt alkoivat iltasaunan jälkeen

Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen joutui tiistaina sairaalahoitoon sydämen rytmihäiriöiden seurauksena.

31-vuotias Räsänen päätyi sairaalan petiin maanantaina alkaneiden rytmihäiriöiden takia. Räsänen odotti yön yli, jos vaiva olisi helpottanut. Kun näin ei tapahtunut, hän hakeutui sairaalahoitoon.  Tiistaina hän julkaisi Instagramissa kuvan itsestään sairaalan sängyltä.


- Vointini on nyt ihan hyvä. Se on semmoinen flimmeri eli eteisvärinä. Se on nyt päällä, sitä nyt tutkitaan ja se käännetään. Toivon mukaan sen pitäisi olla sillä ok. Tutkimukset ovat vielä kesken, mutta ei sen pitäisi olla mitään dramaattisempaa, sairaalasta puhelimitse tavoitettu Räsänen kommentoi MTV Sportille. 

Räsäsen mukaan sydämen rytmihäiriöt yllättivät hänet maanantain harjoitusten jälkeen. Aikaisemmin hän ei ole kyseisestä vaivasta kärsinyt.

- Iltatreenin jälkeen kävin saunassa. Ja se taisi olla laukaiseva tekijä. Ilmeisesti hikosin liikaa treenin päälle ja hetken aikaa siinä hieman pyörrytti, Räsänen kuvailee.

Räsänen ei vielä osaa sanoa, onko hänelle tulossa kuinka pitkä treenitauko.

- Tutkimukset tehdään varman päälle. Seurataan sydäntä, otetaan verikokeita, sydänfilmit useampaan otteeseen ja röntgenkuvat keuhkoista. Pätevät sydänlääkärit antavat sitten lausuntonsa.

- Pikkasen ottaa päähän. Mutta kait tällainen pikku pysähdys voi tehdä ihan hyvääkin, Räsänen summaa.

Räsäsen sairaalahoidosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme