Mainos
 • Live

  Yleisurheilua: Skolimowska Memorial, Chorzow

  Ke 22.8. 17:30 - 21:00
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 22.8. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 22.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Ajax - Dynamo Kiova

  Ke 22.8. 21:45 - 00:15
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Young Boys - Dinamo Zagreb

  Ke 22.8. 21:45 - 00:00
Mainos

Nyrkkeilylegenda varmana: Anthony Joshua välttelee vastustajaa – ei tarttunut edes 50 miljoonan taalan tarjoukseen

Nyrkkeilylegenda Lennox Lewis syyttää tämänhetkistä IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liiton raskaan sarjan maailmanmestaria Anthony Joshuaa siitä, että tämä välttelisi WBC-liiton raskaan sarjan mestarin Deontay Wilderin kohtaamista.

Joshua ja Wilder ovat käyneet jo usean kuukauden ajan keskusteluita mestaruusottelusta, mutta neuvottelut eivät ole vielä tuottaneet molempia osapuolia tyydyttävää tulosta.

- Mene Eddie Hearnin (Joshuan promoottorin) luokse ja sano hänelle, että järjestää Wilder-ottelun. Nyt sinun täytyy ottaa vastuu omasta kohtalostasi, Lewis neuvoo Joshuaa.

Joshua ja Hearn ovat pitkään syyttäneet Wilderia ottelun väistelemisestä, mutta Lewis uskoo asian olevan juuri toisin päin.

- Wilder haluaa, että Joshua-ottelu toteutuu ja hän haluaa osoittaa olevansa tämän aikakauden hallitsija, Lewis näkee.

Lewisin mukaan hän oli tavannut Wilderin viikko sitten Washingtonissa ja uskovansa täysin siihen, että Joshua ei halua otella Wilderia vastaan.

Joshua puolustaa seuraavan kerran vöitään 22. syyskuuta Wembleyllä, kun hän ottelee Venäjän Aleksander Povetkinia vastaan. 

Lähde: dailymail.co.uk

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme