Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 22.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ma 22.10. 20:00 - 00:00
 • Live

  La Liga: Real Sociedad - Girona

  Ma 22.10. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 22.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Nyrkkeilyn odotetun megaottelun suunnitelmat umpikujassa? – "He eivät halua tavata"

Nyrkkeilymaailma on odottanut jo pitkään Anthony Joshuan ja Deontay Wilderin välistä raskaansarjan titteliottelua. Nyt Joshuan taustajoukot ovat näyttäneet ottelulle vihreää valoa, mutta Wilderin taustatiimi pistää hanttiin.

Joshua kukisti syyskuun lopussa Aleksandr Povetkinin tyrmäyksellä. Ottelun jälkeen Joshua ilmoitti haluavansa kohdata seuraavaksi Wilderin, joka pitää hallussaan britti-iskijältä puuttuvaa WBC-liiton mestaruusvyötä.

Joshuan promoottori Eddie Hearn on ollut yhteydessä Wilderin suuntaan, mutta toistaiseksi tuloksetta. Joshuan ja Wilderin olisi alustavien suunnitelmien mukaan määrä iskeä yhteen 13. huhtikuuta.

– Me olemme kutsuneet heitä jatkuvasti tapaamisiin, mutta he eivät halua tavata. Se on hieman outoa, sillä puhumme kuitenkin nyrkkeilymaailman isoimmasta ottelusta, Hearn sanoo Sky Sportsille.

– Olimme yhteydessä Wilderin tiimiin heti Povetkin-ottelun jälkeen. Sanoimme, että meidän täytyy tehdä tämä nopeasti pakollisten velvoitteiden vuoksi, joten voisimmeko tavata, Hearn jatkaa.

Wilderin taustajoukot eivät kuitenkaan ole kovin halukkaita tapaamiseen. Wilder valmistautuu parhaillaan 1. joulukuuta oteltavaan otteluun, jossa hän saa vastaansa Tyson Furyn.

– He sanoivat, etteivät ole halukkaita tapaaman meitä, joten tehkää meille tarjous, niin me kerromme vastauksemme. Hearn kertoo.

– Teimme paljon paremman tarjouksen kuin aluksi. Teimme erittäin houkuttelevan tarjouksen prosenttiosuuksilla, mutta he eivät vieläkään suostuneet tapaamiseen. Se on turhauttavaa, sillä tiedämme ihmisten haluavan nähdä tämän ottelun, Hearn valittelee.

Lähde: Sky Sports

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme