Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos

Oliko ura tässä? Tappion kokenut Niklas Räsänen pidätteli kyyneleitä

 Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen puntaroi urheilu-uransa jatkoa kärsittyään uransa toisen tappion.

Räsänen hävisi perjantai-iltana Helsingin nyrkkeilyillassa kuubalais-suomalaiselle Dayron Lesterille teknisellä tyrmäyksellä, kun kehätuomari keskeytti ottelun.

- Sorruin yliyrittämiseen koko ajan. En päässyt missään vaiheessa omaan rytmiin, Räsänen harmitteli.

- Kyllä tämä on kovan tutkiskelun paikka. Sanoin alun perin, että jos minä tämän häviän, niin lopetan nyrkkeilyn. Nyt täytyy miettiä. Minulla on Britteihin ovet auki. Voi olla, että lähden sinne tai siirryn nuorisotyöhön, Räsänen sanoi jatkostaan kyyneleitä pidätellen.

Räsänen oli lyöty kanveesille hetkeä ennen ottelun keskeyttämistä, mutta hän oli selviytynyt sieltä ylös jatkamaan kamppailua. Tuomari laittoi kuitenkin taiston poikki, kun Räsänen ei enää lyönyt takaisin.

- Kasasin itseni maassa. Ajattelin, että nyt vastustaja tulee kovaa ja annan hänen uuvuttaa itsensä, kun hän oli jo valmiiksi väsynyt. Odotin vaan, että hän lataisi parhaat paukkunsa ja sitten minä alkaisin taas nyrkkeillä, Räsänen selitti taktiikkaansa.

Räsänen ei kuitenkaan suuremmin purnannut kehätuomarin keskeytyspäätöksestä.

- Tuomarin tehtävä on suojella nyrkkeilijöitä.

31-vuotiaan Räsäsen ammattilaisuran saldo on 14 voittoa, 2 tappiota ja 1 ratkaisematon. Hän on ottanut vain yhden voiton neljästä viimeisimmästä kamppailustaan.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme