Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ti 23.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 23.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 23.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ti 23.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Young Boys - Valencia

  Ti 23.10. 19:40 - 21:50
Mainos

Robert Heleniuksella valtava mahdollisuus edessä – "Paineet poissa"

Raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa lauantaina Cardiffissa englantilaisen Dillian Whyten. Panoksena ottelussa on WBC-liiton Silver-titteli.

Whyte hävisi joulukuussa 2015 Anthony Joshualle, joka on sittemmin ottanut kolme MM-titteliä haltuunsa. Sen jälkeen Whyte on voittanut viisi ottelua, muun muassa äärimmäisen kiihkeässä iskujenvaihdossa Dereck Chisoran, joka on Heleniuksellekin erittäin tuttu mies. Heleniuksella on puolestaan kolme voittoa sen jälkeen, kun hän kärsi uransa ainoan ottelun WBC:n Silver-ottelussa Johann Duhaupas'lle huhtikuussa 2016.

Joshuan leirillä syksyllä sparrannut Helenius on monien ennakkoarvioiden mukaan altavastaaja 29-vuotiasta Whyte vastaan, etenkin kun Cardiffissa Whytella on kymmenien tuhansien brittien tuki takanaan.

Nyrkkeilyvalmentaja Pekka Mäki pitää hienona, että Helenius otti vastaan ison haasteen. Ottelun voittajalle aukeaa iso mahdollisuus, se vie selkeästi kohti MM-ottelua.

– Jos lähtee altavastaajana, paineet ovat tavallaan poissa Robertin harteilta ja siellä on vain voitettavaa. Uskon kyllä ettei hän tule nahkaansa ilmaiseksi myymään, Mäki arvioi Tulosruudulle.

– Kyse on siitä, pääsekö Robert osumaan sillä "leipälyönnillään", oikealla suoralla. Hänellä on paljon paremmat mahdollisuudet, kuin mitä ihmiset nyt laskevat häntä vähän ulos, Mäki toteaa.

Heleniuksen ja Whyten ottelu toimii esiotteluna MM-ottelulle, jossa kohtaavat Joshua ja Carlos Takam.

Ylälaidan videolla Mäki ja nyrkkeilijä Edis Tatli antavat omat näkemyksensä Heleniuksen mahdollisuuksista.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme