Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 24.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 24.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 25.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 19:25 - 19:30
Mainos

Robert Helenius ottelee Suomessa elokuussa, uho päällä – "Selvä voitto tulee"

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa Savonlinnassa elokuussa järjestettävässä otteluillassa valkovenäläisen Juri Byhautsun.

Videolla Helenius ja Byhautsu punnituksessa maaliskuussa.

Helenius ja Byhautsu ottivat toisistaan mittaa maaliskuussa, jolloin suomalainen taisteli voittajaksi hajaäänin. Ottelun alussa Helenius mursi kätensä ja sai myös kritiikkiä voitostaan.

– On hieno fiilis päästä ottelemaan taas. Sen verran harmittaa se edellinen matsi, että on pakko ottaa uusinta. Viimeksi nyrkkeilemisestä meni kaikki ilo, kun tuntui kuin joku olisi iskenyt vasaralla käteen aina, kun löin oikealla, muistelee Helenius.

– Käteni on parantunut hyvin. Se on kestänyt ongelmitta kaikki säkkitreenit ja sellaiset.

Heleniuksen uratilasto on edelleen näyttävä, vaikka hänen viimeaikaiset vastustajansa eivät olekaan häikäisseet. Saldo on 26 voittoa – joista 16 tyrmäyksellä – ja kaksi tappiota.

– Byhautsu on kovapäinen kaveri ja olisi hyvä saada vähän eriä alle, joten en lähde spekuloimaan, tuleeko tyrmäystä tai missä erässä. Mutta selvä voitto tulee.

Pääottelussa Edis Tatli yrittää puolustaa kevyen sarjan Euroopan mestaruusvyötä Ranskan Marvin Petit'tä vastaan.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme