Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 15.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  Jääkiekkostudio

  Ti 16.10. 18:30 - 18:55
 • Live

  Champions Hockey League: Tappara - Djurgården

  Ti 16.10. 18:50 - 21:20
Mainos

Ruotsalaisnyrkkeilijän henki pelastui: heräsi koomasta ja reagoi ohjeisiin

Harjoitusten jälkeen koomaan vajonnut ruotsalainen nyrkkeilijä Erik Skoglund on herännyt koomasta, mutta pysyy edelleen tehohoidossa.

26-vuotias Skoglund joutui aiemmin joulukuussa aivoleikkaukseen vaivuttuaan koomaan sen jälkeen, kun oli valittanut huonovointisuuttaan harjoitussession päätyttyä.

Sauerland-tallin tiedotteen mukaan Skoglundin aivojen turvotus oli vähentynyt, mistä rohkaistuneena lääkärit aloittivat nyrkkeilijän herättelemisen tiistai-iltana.

– Hän on antanut monia positiivisia merkkejä. Hän hengittää nyt omillaan hengityskoneen tukemana, ja vastaa ohjeisiin, tiedotteessa kerrotaan.

Tehohoidon jatkumisesta huolimatta lääkärit uskovat, että pahiten henkeä uhannut vaihe on nyt takana. Skoglundia tutkitaan seuraavien päivien aikana, minkä jälkeen selviää, jääkö hänelle pysyviä haittoja terveyden romahtamisesta.

Skoglund koki syyskuussa Liverpoolissa tappion hajaäänin ylemmän keskisarjan ottelussa Callum Smithia vastaan. Tappioton Smith on Boxrecin liitoista riippumattomalla maailmanlistalla neljäntenä.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme