Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 17.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Champions Hockey League: Mountfield HK - Kärpät

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Yunost Minsk - TPS

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Suomalaisnyrkkeilijä raivoaa titteliottelustaan: "Kehätuomari pelasi voiton kotikehän miehelle"

Suomalaisnyrkkeilijä Jussi Koivula kärsi lauantaina tappion Samuel Vargasille WBA-liiton Pohjois-Amerikan välisarjan mestaruusottelussa Kanadan Bramptonissa. Titteliä puolustanut kanadalais-kolumbialainen Vargas julistettiin voittajaksi hajaäänituomiolla 97–90, 93–94, 95–92, ja Koivula syyttää tästä kehätuomaria.

– Olosuhteisiin nähden olen aika tyytyväinen omaan otteluun – olisin mielestäni ansainnut Vargasista voiton. Ilman kehätuomarin varoituksia olisin voinut olla voittaja. Kehätuomari pelasi voiton mielestäni kotikehän miehelle, Koivula lataa Facebookissa.

177-senttinen tamperelaisiskijä antaa perustelut:

– Ensimmäinen varoitus kun tuli, Vargas saattoi oikeasti lentää lattiaan, kun riuhtaisin. Mutta seuraavat kerrat kun hän sitoi ja vähän riuhtaisin, niin hän heittäytyi maahan ja sai mulle kalastettua varoituksen! Olinkin pettynyt maailmankuulun kehätuomarin toimintaan, ettei hän nähnyt tällaista! Ja puuttunut asiaan. Olisi pitänyt pitää pää kylmänä ja pysyä rauhallisena, mutta tällaista kamppailu-urheilu välillä on, Koivula sanoo.

33-vuotiaan Koivulan mukaan ottelu oli tasainen, mutta hän sai itse "enemmän kovia, selviä osumia päähän".

– Tasaisen taistelun erotti se koko matsin ajan, että minä löin päähän ne ‭selkeät, vahingoittavat, kovat ja painavat osumat. Vargas oli lyönneistäni paikoin vahingoittunut. 

Koivulan mukaan myös paikalla olleet nyrkkeilyvaikuttajat ja promoottorit pitivät suomalaista ottelun voittajana. 

– Näin ollen he haluaisivat nähdä minua uudestaan rapakon takana. Joten jäädään (manageri) Pekka Mäen kanssa odottamaan häviöstä huolimatta, minkälaisia ovia tää reissu mahdollisesti avaa. 

– Vargasin tiimi oli helpottunut ottelun lopputulokseen, mutta kaikista näki sen, että tiesivät mikä ratkaisi voiton hänelle, Koivula niputtaa.

Koivula on nyt voittanut ammattilaisurallaan 23 ottelua, hävinnyt viidesti ja otellut yhden ratkaisemattoman matsin.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme