Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 11:45 - 13:05
 • Live

  La Liga: Levante - Sevilla

  Su 23.9. 12:55 - 15:00
 • Live

  Moto2: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 13:05 - 14:20
 • Live

  MotoGP: Aragonian osakilpailu

  Su 23.9. 14:40 - 16:05
 • Live

  La Liga: Villarreal - Valencia

  Su 23.9. 17:10 - 19:15
Mainos

Wahlström selvitti vaikean loukkaantumiskierteen – "Lääkärit sanoivat, etten enää nyrkkeile"

Tulosruudun Viikon Vieras -osiossa Antero Mertarannan haastattelussa ollut nyrkkeilijä Eva Wahlström muisteli vuosien takaista vakavaa loukkaantumiskierrettään.

Vuonna 2012 Wahlströmin keuhkoista ja munuaisista löytyi veritulpat ja hänen uransa oli katkolla. Sen lisäksi Wahlströmin kädet operoitiin useaan otteeseen.

- Kyllä lääkärit sanoivat, että et enää nyrkkeile. Keuhkoveritulpan lisäksi käteni leikattiin neljä kertaa ja oli ihan täysi katastrofi. Harjoittelin vuoden niin, etten pystynyt lyömään kummallakaan kädellä ja minulla oli vieläpä niskatuki, koska niska oli rikki, Wahlström muistelee.

- Valmentaja sanoi, että muille urheilijoille haetaan välineet urheiluliikkeistä ja minulle invalidiliitolta.

Wahlström tajusi loukkaantuneena ollessaan myös sen, mistä erilaiset vammat oikeasti johtuivat.

- Todellisuudessa piti katsoa peiliin. Harjoittelin niin, että henki meinasi mennä. On ollut huonoa tuuria, mutta olen myös kohdellut itseäni todella huonosti ja jouduin oppia nyrkkeilemään eri tavalla, Wahlström myöntää jälkikäteen.

Wahlström kertoo haastattelussa myös kuinka hänestä kertovan dokumenttielokuvan tekeminen edistyy. Koko haastattelu pääkuvan kohdalla.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme