Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 17.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Champions Hockey League: Mountfield HK - Kärpät

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Yunost Minsk - TPS

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Wilderilta järkähtämätön ehto Joshualle – "Muuten emme näe MM-ottelua"

Deontay Wilder suostuu kohtaamaan Anthony Joshuan nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelussa ainoastaan siinä tapauksessa, että rahapotti jaetaan tasan mestarien välillä.

Joshuan promoottorin Eddie Hearnin mukaan brittitähti haluaa tulla sarjan kiistattomaksi mestariksi vuoden 2018 aikana. Tämä tarkoittaisi WBC-liiton mestarin Wilderin ja WBO-ykkösen Joseph Parkerin kohtaamista. 

Hearnin mielestä IBF-, WBA- ja WBO-mestari Joshua on tällä hetkellä raskaan sarjan suurin vetonaula. Wilder ei ole kuitenkaan ollut tyytyväinen Hearnin ottelutarjouksiin. Yhdysvaltalaisen mukaan Joshua ei ansaitse isompaa pottia kuin hän.

– Jaon pitää olla 50-50, muuten emme näe ottelua. Jos he haluavat erikokoiset osuudet ja olla järjestämättä ottelua, olkoot sitten niin, Wilder kommentoi ESPN:lle ja jatkoi, että mahdollisessa uusintaottelussa hän olisi valmis painotettuun jakoon. 

Myös Parkerin promoottori David Higgins kertoi viime kuussa, ettei hän ole tyytyväinen Joshuan leirin tarjouksiin. Wilder kuitenkin uskoo, että Joshua haluaa kohdata Parkerin ennen häntä.

– Parker on tällä hetkellä heidän ykköspäämääränsä, mikä on ihan ok. En aio jahdata Joshuaa, Wilder summaa.

Joshua ja Wilder ovat otelleet ammattilaisina pelkkiä voittoja.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme