Mainos
 • Live

  ATP Tennis 1000: Cincinnati / 1. ja 2. kierros

  Ti 14.8. 18:00 - 05:28
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 14.8. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 14.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 14.8. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 15.8. 18:00 - 21:00
Mainos

Lotta Lepistöltä vahva veto MM-startissa – "En mossahtanut raskaalla reitillä"

MM-pyöräilyn aika-ajo Norjan Bergenissä antoi Lotta Lepistölle odotetun viestin.

Lepistö oli raskaalla reitillä 20:s. Tulos ja tunne vahvistivat, että hän pääsee lauantaina hyvässä kunnossa kisojen pääkilpailuun 152,8 kilometrin maantieajoon.

Lepistö saavutti viikonvaihteessa MM-kisojen joukkueaika-ajossa iloisesti pronssimitalin. Aika-ajon jälkeen hän oli lähinnä helpottunut.

–  Olen ihan tyytyväinen, etten mossahtanut raskaalla reitillä tuonne radan varteen, Lepistö naurahti.

–  Se oli kokonaisuudessaan ihan hyvä veto, vaikka ylämäkiosuuteen tuli pieni notkahdus. Siinä tuntui, ettei hommasta tule yhtään mitään, mutta lopun sain taas puristettua ihan ok.

Lepistö oli ensimmäisellä väliaikapisteellä 15:s 23 sekunnin päässä kärkiajasta. Korkeimman nousun päällä Lepistö oli 22:s lähes puolentoista minuutin päässä kärjestä. Laskuvoittoisella loppuosuudella hän nousi kaksi sijaa, mutta ero kärkeen kasvoi yli kahteen minuuttiin.

Notkahdustaan lukuun ottamatta Lepistöllä oli hyvä tuntuma ajamiseen.

–  Fiilis oli hyvä ja tuntui, että sain tehoa polkimiin. Erot näillä sijoilla olivat pienet, sillä 12 sekunnin parannuksella olisin noussut 13:nneksi, Lepistö totesi kilpailun kovan tason.

Kolme päivää jännitystä

Aika-ajon voittanut Hollannin Annemiek van Vleuten kuuluu suosikeihin myös maantieajossa. Lepistö laskee, että myös Italian Elisa Longo Borghini on lauantaina kovassa iskussa. Aika-ajossa Borghini oli viisi sekuntia Lepistöä nopeampi.

–  Maantieajon reitti on tekninen ja erittäin haasteellinen. Joka tiimillä on oma taktiikkansa, joten odotan todella yllätyksellistä kilpailua, Lepistö pohdiskeli.

–  Edessä on pitkä kisa ja ihan innolla sitä odotan. Kolme päivää tässä pitää vielä jännittää.

Van Vleuten ja Anna van der Breggen ottivat aika-ajossa kaksoisvoiton Hollannille ennen Australian Katrin Garfootia

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme