Mainos
 • Live

  Moto3: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 13:30 - 14:25
 • Live

  La Liga: Rayo Vallecano - Alavés

  La 22.9. 13:55 - 16:00
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 22.9. 15:00 - 18:00
 • Live

  MotoGP: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 15:05 - 16:05
 • Live

  Moto2: Aragonian aika-ajot

  La 22.9. 16:05 - 17:10
Mainos

Ex-maajoukkuejalkapalloilija avautuu seksuaalisesta häirinnästä: "En halua, että kukaan nuori mimmi joutuu sitä kokemaan"

Seksuaalinen häirintä on noussut viime kuukausina esiin muun muassa elokuva-alalla. Suomessa ilmiöön on törmännyt myös joukko urheilua harrastavia tyttöjä ja naisia.

Tulosruutu on kerännyt yksityiskohtaista tietoa ja esimerkkitapauksia kymmeniltä henkilöiltä, jalkapallon ja jääkiekon parista, jotka vahvistavat ilmiön olevan nykypäivänäkin arkitodellisuutta – joskaan mittakaava ei ole enää yhtä suuri kuin mitä se oli 90-luvulla ja 2000-luvun alkupuolella. Naisten maajoukkuessa esiintynyt pelaaja avautuu ilmiöstä suorasanaisesti.

– Kyllä sitä seksuaalista ahdistelua oli, sekä henkistä että fyysistä. Itse kun en koskaan lähtenyt siihen mukaan, se kyllä loppui. Mutta pari vuotta sai tehdä selväksi, etten ole lähdössä mukaan siihen, ex-pelaaja sanoo Tulosruudulle.

– Kyllä se on yllättävän iso ongelma. Mitä olen kuullut omilta pelikavereiltanikin, joukkueesta riippumatta tätä tapahtuu paljon. En haluaisi, että kukaan nuori mimmi joutuu sitä kokemaan. Tämä oli ainakin minun urani ajan, ja pelasin siis Mestaruussarjassa 15 vuotta, entinen maajoukkuejalkapalloilija jatkaa.

Lisää aiheesta jutun pääkuvan videolla.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme