Mainos
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 17.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Champions Hockey League: Mountfield HK - Kärpät

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Champions Hockey League: Yunost Minsk - TPS

  Ke 17.10. 18:50 - 21:20
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 17.10. 22:25 - 22:35
Mainos

Olympiavoittaja tähtiurheilijoiden rintamaan – syyttävät ex-lääkäriään seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kolminkertainen olympiavoittaja Gabby Douglas syyttää Yhdysvaltojen voimistelumaajoukkueen entistä lääkäriä Larry Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Douglas liittyi monien muiden naisten joukkoon syyttämään Nassaria. Ex-lääkäri odottaa tällä hetkellä tuomiotaan vankilassa tunnustettuaan häntä kohtaan nostetut lapsipornografiasyytteet.

Lontoossa kahta ja Riossa yhtä olympiavoittoa juhlinut Douglas, 21, pahoitteli tiistaina aiempia kommentejaan, joissa hän varoitti naisia pukeutumasta liian seksikkäästi. Samalla hän esitti syytökset Nassaria kohtaan.

– En tarkoittanut kommenteillani, että häpeäisin olla uhri, sillä pukeutuminen ei anna koskaan oikeutta ahdisteluun. Sehän olisi sama kuin sanoisin, että oli meidän syymme, että Larry Nassar käytti meitä hyväksi, kun käytimme trikoita, Douglas pahoitteli Instagram-tilillään.

– En jakanut kokemuksiani julkisesti, sillä meitä painostettiin vuosien ajan olemaan hiljaa, ja jotkut asiat olivat erittäin tuskallisia. 

Lontoon 2012 olympialaisten joukkukisassa Douglasin kanssa kultaa juhlineet Aly Raisman ja McKayla Maroney ovat myös syyttäneet Nassaria seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Douglas reagoi kohukommentillaan juuri Raismanin viimeviikkoisiin syytöksiin Nassaria kohtaan.

– Naisilla on vastuu pukeutua säädyllisesti ja tyylikkäästi. Pukeutuminen provosoivalla ja seksikkäällä tavalla innostaa vääränlaista väkeä, Douglas kirjoitti nyt jo poistetussa viestissään.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme