Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 20.8. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 20.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  La Liga: Valencia - Atlético Madrid

  Ma 20.8. 20:55 - 22:55
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 20.8. 22:25 - 22:35
 • Live

  La Liga: Ath. Bilbao - Leganés

  Ma 20.8. 22:55 - 00:52
Mainos

Jari Mönkkönen kotiutui 453 päivän taistelusta – "En anna sijaa masennukselle"

Telinevoimistelija Jari Mönkkösen elämä koki täyskäännöksen reilu vuosi sitten, kun hän halvaantui harjoitusonnettomuudessa. Pitkistä hoidoista hiljattain kotiutunut Mönkkönen kertoo Tulosruudun Viikon vieraana, että hän valmis kohtaamaan tulevan valoisin mielin.

Menestyksekkäällä telinevoimistelu-urallaan muun muassa rekin EM-hopeaa saavuttanut Mönkkönen, 43, loukkaantui rutiiniharjoituksessa heinäkuussa 2016. Hän tuli hypyn niskoilleen alas, ja tiesi heti, että nyt kävi pahasti.

Lääkärin diagnoosi oli musertava: neliraajahalvaus.

Vaikka Mönkkönen on kamppaillut turmansa jälkeen useamman kerran masennuksen kanssa, hän on tulevaisuuden suhteen erittäin toiveikas. Hän pääsi viikko sitten vihdoinkin takaisin kotiin ja hänelle tärkeimpien ihmisten, vaimon ja lasten, keskuuteen.

– 453 päivää asuin poissa kotoa, Mönkkönen ilmoittaa tarkasti Antero Mertarannan haastattelussa.

– On aivan mahtavaa nähdä lapset joka päivä. Odotan heitä koulusta ja tykkään katsoa heidän töhötystä kotona tosi paljon. Se on aivan mahtavaa. Nyt on mieli niin kirkkaana, että en anna enää masennukselle sijaa. Keskityn tulevaisuuteen enemmän ja siihen, mitä pystyn tekemään, Mönkkönen toteaa.

Mönkkösen koskettava haastattelu Antero Mertarannan vieraana ylälaidan videolla. Kaikesta huolimatta Mönkkönen pystyy katsomaan tulevaan kirkkain mielin.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme