Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 25.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  La Liga: Espanyol - Eibar

  Ti 25.9. 20:55 - 22:55
 • Live

  La Liga: Real Sociedad - Rayo Vallecano

  Ti 25.9. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 25.9. 22:25 - 22:35
Mainos

Venäjä dopingin vastaiseen yhteistyöhön entisen neuvostotasavallan kanssa – yleviä puheita medialle

Venäjän antidopingtoimisto Rusada on julkaissut yhteistyösopimuksen Uzbekistanin antidopingtoimiston kanssa.

Entisen neuvostotasavallan Uzbekistanin antidopingtoimiston edustajat saapuivat maanantaina Venäjälle. He ovat uutistoimisto Tassin mukaan maassa kolmepäiväisellä työvierailulla.

– Kollegoidemme vierailun tarkoituksena on vahvistaa ja kehittää kumppanuutta, jossa tähdätään tehokkaaseen dopingin vastaiseen taisteluun ja ammatillisen ekspertiisin kasvattamiseen antidoping-toiminnoissa, Rusadan apulaisjohtaja Margarita Pakhnotskaja sanoi.

Venäjä on pyörinyt viime vuosina dopingmyllerryksessä valtiojohtoisen ja järjestelmällisen dopingin käytön vuoksi. Muutamista arvokisoistakin valtiona suljettu Venäjä on halunnut palata osaksi kansainvälistä urheiluperhettä ja pyrkinyt kasvattamaan myös antidopingtoimistonsa uskottavuutta.

Aiemmin Rusada on solminut samanlaisia yhteistyösopimuksia Slovakian, Valko-Venäjän ja Azerbaidzhanin antidopingtoimistojen kanssa.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme