Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 21.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 21.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  Pe 21.9. 20:00 - 05:43
 • Live

  La Liga: Huesca - Real Sociedad

  Pe 21.9. 21:55 - 00:00
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 21.9. 22:25 - 22:35
Mainos
PyeongChang 2018 kansi

Pärmäkoski oli jo aikeissa auttaa pahasti sählännyttä vastustajaansa – "Pelasin varman päälle"

Itävallan Teresa Stadlober menetti 30 kilometrin hiihdossa mitalimahdollisuutensa lähdettyään väärälle ladulle. Oikealla reitillä pysyneellä Krista Pärmäkoskella ei ollut vaikeuksia reitin kanssa ja hän hiihtikin olympiahopealle.

- Olin melko varma, että menen oikealle reitille. Olin luottavainen, että menen oikein, enkä lähde sinne perään, Pärmäkoski totesi itävaltalaisen mokaushetkestä.

Pärmäkoski ei huutanut Stadloberille, että tämä menee väärään suuntaan.

- Toisaalta teki mieli huutaa, mutta ajattelin, että hän on yksi pahimmista vastustajistani. Kirissä ei ehkä olisi ollut niin hyvä. Pelasin siinä vaiheessa varmaan päälle, enkä viitsinyt huutaa.

Reitti oli merkitty hieman epäselvästi, mutta Pärmäkoski hämmästeli silti, että reitiltä voisi eksyä.

- Laskussa oli vain tupsuja, ei niitä merkkejä. Hiihdettiin kuitenkin sisälatua ylös ja hän hiihti tosi paljon oikealle. Selvästi joku ajatuskatkos hänelle tuli.

Stadlober tuli suomalaismedian haastatteluun hymyssä suin.

- Menin väärään suuntaan, enkä tiedä miksi. Olen hyvin pettynyt ja surullinen, koska päiväni oli virheeseen asti hyvä. Tiesin olevan hyvässä kunnossa ja sukset olivat hyvät, hän sanoi.

Stadlober syytti vain itseään.

- Ajattelin voivani taistella mitalista. En tiedä, miksi menin väärälle reitille. Hopeamitali oli mahdollinen ehkä, mutta kisa on nyt ohi. Jos haluaa voittaa mitalin, on hiihdettävä oikealla ladulla.

Stadlober oli lopulta yhdeksäs, reilut kaksi minuuttia mitalisijojen takana.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme