Mainos
 • Live

  Yleisurheilua: Skolimowska Memorial, Chorzow

  Ke 22.8. 17:30 - 21:00
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 22.8. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 22.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Ajax - Dynamo Kiova

  Ke 22.8. 21:45 - 00:15
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Young Boys - Dinamo Zagreb

  Ke 22.8. 21:45 - 00:00
Mainos
PyeongChang 2018 kansi

Reijo Jylhä raotti hiihdon kuumia viestivalintoja: Naisten joukkueen valinnassa selkeä ero miehiin

Suomen maastohiihtoviestijoukkueisiin on tunkua varsinkin naisten puolella, päävalmentaja Reijo Jylhä alleviivaa.

Pyeongchangin olympiakisoissa hiihdetään torstaina ja perjantaina väliaikalähdöt vapaalla. Noiden kilpailujen jälkeen on ohjelmassa viestit, joihin käydään jatkuvasti kovaa karsintaa.

Tilanne on tämä myös Suomen joukkueessa. Reijo Jylhä kommentoi viestivalintoja MTV Sportille keskiviikkona, ja hänen mukaansa valinnat vielä vaiheessa.

– Miesten ja naisten joukkueiden välillä on selkeä ero. Naisten joukkueessa on mielestäni enemmän vaihtoehtoja ja variaatioita kuin miehissä, Jylhä toteaa.

– Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että sprinttihiihtäjät ovat vahvasti miesten viestinelikon kaavailussa mukana, jos nyt Anssia (Pentsinen) voidaan sprinttihiihtäjänä edelleen pitää. Naisissa on koko kuusikko sellainen, josta voi muodostaa ihan potentiaalisen viestijoukkueen.

Jylhä ennakoi pääkuvan videolla naisten ja miesten vapaan väliaikalähtökisoja, jotka hiihdetään torstaina ja perjantaina.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme