Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Citroenin hylkäämä brittikuski ehdolla Toyotan ohjaksiin – "Hän on joskus jopa liian nopea"

Kesken kauden Citroenin erottamaksi joutunut Kris Meeke on ehdolla Toyotan ensi kauden kisakuljettajaksi.

Citroen erotti Meeken toukokuussa lukuisten kolarien takia. Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen myöntää keskustelut brittikuskin kanssa.

– Puhuin Krisin kanssa, joka voisi olla yksi vaihtoehto. Meidän täytyy puhua Toyotan kanssa ja katsoa meidän erilaisia vaihtoehtojamme, Mäkinen paljastaa Autosport.comille.

– Kris on erittäin nopea kuljettaja, joskus jopa liian nopea, mutta mielestäni hän on oikean ikäinen ja omaa kokemusta, joten hän ajaisi varmasti hyvin, Mäkinen sanoo.

Tällä kaudella Toyotan kisakuljettajina ovat ajaneet Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi ja Ott Tänak. Mäkinen kehuu Meeken ominaisuuksia, mutta toteaa brittikuljettajan olevan melko samanlainen kuljettaja kuin MM-sarjassa toisena majaileva Tänak.

– Tiedän, että Kris on kuljettaja, joka haluaa voittaa todella paljon. Meillä on jo yksi kuljettaja, joka haluaa voittaa todella paljon. Millainen yhdistelmä se olisi, Mäkinen pohtii.

– Saa nähdä, mitä tapahtuu, mutta Kris on varmuudella nopea kuljettaja.

WRC-kautta on ajamatta enää kolme rallia. Seuraavaksi rallisirkus siirtyy Walesiin, jossa urakka käynnistyy 4. lokakuuta. 

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme