Mainos
 • Live

  Ravit: Magic Monday

  Ma 15.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 15.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  Jääkiekkostudio

  Ti 16.10. 18:30 - 18:55
 • Live

  Champions Hockey League: Tappara - Djurgården

  Ti 16.10. 18:50 - 21:20
Mainos

Kuva: Kalle Rovanperällä kohtalokasta epäonnea – ensimmäiset MM-pisteet karkasivat käsistä

Kalle Rovanperä koki kovia Australian MM-rallin toisena ajopäivänä.

Nuori suomalainen menetti minuuttitolkulla aikaa 12. erikoiskokeella, kun häneltä rikkoutui kaksi rengasta. Matkassa oli vain yksi vararengas.

Hän linkutti maaliin, mutta jäi kärjestä yli kuusi ja puoli minuuttia. Lisäksi hän myöhästyi seuraavan pätkän aikakontrollista ja sai puolen minuutin aikasakon.

Rovanperä ajoi myös seuraavan ek:n maaliin, mutta on jäänyt kisan kärjestä lähes 15 minuuttia.

– Koimme kaksi rengasrikkoa, kun tulimme betoniselle sillalle. Sillan reuna oli vain niin kulunut. Vain yksi vararengas mukana, Rovanperä raportoi Twitterissä.

Kuljettajan julkaisemassa kuvassa näkyy täysin loppuunajettu takavanne, jota jouduttiin sammuttamaan vaahtosammuttimella.

Rovanperä kirjoitti viestissään, että jatkaa viimeisen ajopäivän ralli2-säännön turvin. Näin ollen hän ei aja toisen ajopäivän kahta viimeistä yleisöpätkää, jotka ajetaan aamuyhdeksältä Suomen aikaa.

Tilanne on harmittava, sillä Rovanperä oli kisassa kymmenentenä ja tarjolla oli uran ensimmäinen MM-piste. Hän menettää siis kaksi erikoiskoetta ja saa näin 14 minuuttia rangaistuksia, eli putoaa tuloslistalla viidentoista heikommalle puolelle.


Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme