Mainos
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 22.7. 14:30 - 15:00
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  Su 22.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Lähtösuora

  Su 22.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
Mainos

Loeb vaikuttui testissään – paluupäätöstä pitää vielä odottaa

Yhdeksänkertainen rallin maailmanmestari Sebastien Loeb saattaa tehdä paluun MM-sarjaan ensi kaudella. Auto tuntuu sopivan ranskalaisen käsiin.

Loeb testasi Citroenin C3 WRC -autoa keskiviikkona Gironan lähistöllä. Hän ajoi ensi kertaa soralla sitten toukokuun 2013 Argentiinan rallin. Kilometrejä kertyi mukavasti.

– Oli mukava kokea tämä auto soralla. Edellisestä kerrasta on lähes viisi vuotta, Loeb totesi motorsport.comin mukaan.

– Tässä oli kyse siitä, pystynkö ajamaan WRC-autoa soralla oikein. Tuntuma oli aika hyvä ja kaikki toimi aika nopeasti. Tunsin oloni hyväksi. Olin hieman yllättynyt siitä, minkä tunteen sain autossa. Minulla ei ole kuitenkaan vertailukohtaa tämän sukupolven autoista, eli en tiedä miten tämä vertautuu muihin autoihin, Loeb analysoi.

Hän koki hieman ongelmia takapään pidon kanssa.

Mikäli mestari palaa rallipoluille, hän ajaa vain osan kaudesta. Aiemmin Loeb testasi autoa asfaltilla ja halusi kokeilla myös soraa ennen kuin etenee päätöksenteossaan. Vielä joudutaan odottamaan.

– Mitään ei ole päätetty. Ensin pitää miettiä tätä päivää, Loeb totesi.Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme