Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 20.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 20.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Europa League: PAOK - Chelsea

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  UEFA Europa League: Villarreal - Rangers

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  To 20.9. 20:50 - 05:43
Mainos

Mäkinen harmissaan Toyotan vastoinkäymisistä – "Iso pettymys koko tallille"

Tommi Mäkisen johtamalla Toyota Gazoo Racing -tallilla on ollut erittäin tuskainen viikonloppu Meksikon MM-rallissa.

Rallia on vielä jäljellä kolmen erikoiskokeen verran, mutta ennen sunnuntain lenkkiä kaikki Toyota-kuljettajat ovat kärsineet yhden keskeytyksen kilpailussa. Perjantaina Esapekka Lappi ajoi ulos, ja Jari-Matti Latvalan auto hyytyi laturivikaan. Lauantaina takaisku sattui virolaiselle Ott Tänakille, joka putosi kärkitaistosta turbovian vuoksi.

- Meksikon ralli on todellakin ollut vaativa kilpailu tiimillemme. Ottin keskeytys oli todella iso pettymys koko tallille, sillä hän oli hyvissä asemissa voittokamppailussa, Mäkinen harmitteli.

Ennen kilpailua tallissa oli vahva luotto, että viime vuonna Meksikon MM-rallissa koetuista vaikeuksista on päästy eroon. Paahtava kuumuus ja korkea ilmanala ovat kuitenkin tehneet tepposia Toyota Yaris WRC -autoille läpi viikonlopun.

- Meidän pitää tehdä entistä kovemmin töitä ja oppia vaikeuksista, joita meillä on ollut täällä, Mäkinen sanoi.

Tänak oli kilpailussa kolmantena aivan kärjen tuntumassa ennen keskeytystään.

- Kaikki vaikutti hyvältä aamulla. Pitoa oli paremmin kuin edellisenä päivänä, mikä sopi erittäin hyvin autollemme. Mutta seitsemän kilometriä ennen aamun ensimmäisen pätkän loppua turbo petti ja meidän piti keskeyttää. Valitettavasti tämä kuuluu ralliin, Tänak sanoi.

- Yritämme vielä sunnuntaina parhaamme. Toivottavasti pystymme ottamaan muutaman pisteen Power Stage -erikoiskokeelta.

Muista Toyota-kuljettajista Jari-Matti Latvala on kilpailussa yhdeksäntenä ja Esapekka Lappi 12:ntena ennen sunnuntain kolmea erikoiskoetta.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme